h i r d e t é s

Kásler Miklós szerint a lakosság fegyelmezetlenségének köszönhető a második hullám berobbanása

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Kásler Miklós szerint a lakosság fegyelmezetlenségének köszönhető a második hullám berobbanása

2020. november 28. - 06:18

 

Kásler Miklós Facebook-videójában arról beszélt, hogy a lakosság fegyelmezetlenségének köszönhető a második hullám ilyen fokú berobbanása, pedig egy bő hete még dicsérte a magyarokat hozzáállásuk és fegyelmezettségük miatt.

Forrás: Kásler Miklós Facebook oldala

Szerinte a kormány "mindig a fertőzés adott állapotának megfelelő, rugalmas intézkedéseket hozott, amiknek egyetlen egy kritikus pontja volt, hogy azokat be kellett tartani. Sok esetben sikerült, de sajnálatos módon a fegyelmezetlenség miatt nagyon sok esetben pedig nem."

Több mint négyezer orvost, medikust, rezidenst és ápolónőt készítettünk fel átképzéssel a koronavírus elleni küzdelemre - jelentette ki az emberi erőforrások minisztere. Hozzátette: "elegendő szakember lesz Magyarországon ahhoz, hogy átjussunk a koronavírus-járvány mostani kritikus időszakán. Persze ennek a feltétele az, hogy a szigorító intézkedéseket betartsuk, és mértéken felül ne terheljük túl az egészségügyi rendszert."

Kásler optimista hangulata nem lankadt: szerinte a tanárok, szociális dolgozók héten indított tömeges tesztelése "mindenféleképpen lelki megnyugvást hoz."

Végül humorra is maradt idő. Soros György vakcinakritikáját azzal csapta le, hogy "nincs tudomása arról, hogy az üzletember elvégezte volna az orvosi egyetemet vagy virológiai szakképesítése lenne." (444.hu)

 

Alig egy hete még Kásler doktor videóban dicsérte meg a magyarok hozzállását és fegyelmezettségét a koronavírushoz.


 

Kommentek

h i r d e t é s