h i r d e t é s

Kásler Miklós elment miniszterkedni, végre elfogadhatta az ajándék tévéket az Országos Onkológiai Intézet

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Kásler Miklós elment miniszterkedni, végre elfogadhatta az ajándék tévéket az Országos Onkológiai Intézet

2018. július 18. - 15:03

 

Eddig akadályokba ütközött Ellenbacher Attila, a jótékonykodó tévészerelő az Országos Onkológiai Intézetnél, most viszont sikerült adománytévéket adnia a kórháznak. - írja a 168ora.hu.

Illusztráció: MTI Fotó: Ujváry Sándor

Az előző főigazgató, a miniszterré avanzsáló Kásler Miklós ugyanis még érintésvédelmi és műszaki garanciát kért a tévészerelőtől – anélkül nem volt hajlandó elfogadni a készülékeket –  a mostani kórházigazgató, Polgár Csaba viszont boldogan megelégedett az ajándéktévékkel papírok nélkül is

– írja az Index.

Ellenbacher Attila egyedülálló akciója abból áll,  hogy mások számára feleslegessé vált tévéket javít meg, aztán pusztán jótékonyságból kórházaknak, illetve más egészségügyi és szociális intézményeknek, gyermekotthonoknak adományozza a készülékeket. A tévészerelő nem kér cserébe senkitől semmit, ő örül, hogy új életre kelti a kidobásra ítélt tévéket a betegek, gondozottak pedig boldogok.

A filantróp szerelő kedden négy, 81 cm-es, nagyjából 10 éves LCD-tévét adott át az Onkológiai Intézetnek, és reméli, hogy a továbbiakban is tud majd adományozni nekik tévéket. Ehhez persze az is kell, hogy az erre a célra létrehozott Ne Dobd Ki Alapítványnak legyen elég forrása a folytatáshoz, hiszen az adományozáshoz nemcsak feleslegessé vált készülék kell, hanem az anyagokat, alkatrészeket, távirányítókat is be kell szerezni, illetve az ország legtávolabbi településire is el kell szállítani a tévéket.

168ora.hu


 

h i r d e t é s