h i r d e t é s

Karácsony Gergely mindent megtesz azért, hogy a Lokált ne lehessen terjeszteni Budapest közterületein

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Karácsony Gergely mindent megtesz azért, hogy a Lokált ne lehessen terjeszteni Budapest közterületein

2019. október 17. - 08:06

 

Budapest új főpolgármestere az Indexnek adott interjút, és ebben hazug kiadványnak nevezte a fideszes médiaalapítvány által ingyenesen terjesztett Lokált, és elmondta, mindent meg fog tenni azért, hogy közterületen többet ne lehessen terjeszteni a hazugságokat. - írja a 444.hu.

Karácsony Gergely megválasztott főpolgármester első nemzetközi sajtótájékoztatóján a VIII. kerületi Patyolat Bárban 2019. október 16-án. Karácsony Gergely hangsúlyozta, hogy Budapest új vezetése készen áll partneri viszony kialakítására a kormánnyal. Ezt pénteki hivatalba lépése után levélben jelzi Orbán Viktor miniszterelnöknek, akitől személyes találkozót kér. Forrás: MTI Fotó: Mónus Márton

A lapnak jelenleg érvényes szerződése van a BKK-val a terjesztésre, és Karácsony elmondása szerint utasítani fogja a céget, hogy vizsgálják meg a felmondás lehetőségét. 

Karácsony szerdán arról is beszélt, hogy megakadályozná, hogy megépüljenek a Városligetben azok az épületek, melyeknek még nincs építési engedélye. Ugyanakkor a Városliget Zrt. a hvg.hu-nak válaszolva elmondta, hogy minden épületnek van már építési engedélye, a fővárosnak pedig nincs jogi hatásköre a fejlesztések tekintetében.

A kivitelezések meghatározó hányada folyamatban van vagy lezárult, és a park megújítását is megkezdtük. Nincs tudomásunk arról, hogy Magyarország Kormánya, vagy a Városliget Zrt. tulajdonosi joggyakorlója, a Nemzeti Vagyon Kezeléséért Felelős Tárca Nélküli Miniszter Liget Budapest projekt vonatkozásában változtatást kezdeményezett volna

– közölte a cég. 

444.hu


 

h i r d e t é s