h i r d e t é s

Juhász Péter: kaptam egy érdekes videófelvételt Orbán Ráhelről

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

Juhász Péter: kaptam egy érdekes videófelvételt Orbán Ráhelről

2018. március 29. - 16:39

A Facebookon tett közzé csütörtök reggel az Együtt elnöke egy felvételt, amelyben azt állítja, kaptak egy – saját bevallása szerint elég rossz minőségű - videót, ahol Orbán Ráhel, Orbán Viktor miniszterelnök lánya azt állítja, vannak emberek, akik a magyar turizmusból szeretnének sok pénzt keresni. 

Juhász szerint a felvételen Orbán Ráhel a barátaival "azon röhög": ha van ellentételezés, akkor ez akár még jó is lehet.

Juhász a videó alapján arra vár feleletet Orbán Viktortól, hogyan lehetséges, hogy a miniszterelnök lánya állami hivatalnokokkal arról egyeztet, hogy valakik, egy harmadik fél a turizmusba akarnak fektetni, a magyar államon akarnak keresni, s ha van ellentételezés, akkor az nekik még jó is lehet? Mit jelent egyáltalán az ellentételezés? Kikről beszélt Orbán Ráhel, s végül milyen üzlet köttetett meg?

A felvételen a továbbiakban Juhász szerint Orbán Ráhel arról is beszél, hogy átvették két szálloda üzemeltetését, hogy pályázni fognak a Magyar Nemzeti kereskedőházakhoz, s egy bizonyos ország nagykövetsége, ahol segítséget kapnak üzleti ügyeikhez.  Juhász Péter szerint régóta beszélik, hogy Orbán Viktor a családtagjainak és strómanjainak – többek között Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester-oligarchának – köszönhetően óriási vagyon fölött rendelkezik, ám az Együtt elnöke úgy véli, ez az első eset, hogy egyértelmű bizonyíték van arra, hogy a családja állami pénzek közelében intézkedik felhatalmazás nélkül.

nepszava.hu


h i r d e t é s

Clicky