fbpx Jön a Forza Horizon 5: ettől eldobod az agyad | CIVILHETES

h i r d e t é s

Jön a Forza Horizon 5: ettől eldobod az agyad

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Jön a Forza Horizon 5: ettől eldobod az agyad

2021. június 16. - 08:20

 

Magyar idő szerint vasárnap este jelentették be a Forza Horizon legújabb részét, ami egészen elképesztőnek ígérkezik.

Idén sem maradunk Forza nélkül, ráadásul a Forza Horizon 5 is úton van, amit a Microsoft E3-as eseményén mutattak be. Eddig sem lehetett okunk a panaszra a látványt illetően, de a készítők megint odatették magukat.

Mexikó új helyszínként mutatkozik be, ahol többek között a Mercedes prototípusával, a Mercedes-AMG One-nal is hajthatunk. A Forzánál mindenre figyeltek, többek között arra is, hogy a legapróbb részletek szintén a helyükön legyenek.

A látvány több mint lenyűgöző, csak tátott szájjal néztük, ahogy a versenyzők egy vulkán torkában versenyeztek, majd jöhetett az utcai verseny. Gyakorlatilag szinte minden megújul, és az autók vezetése is élethűbbnek tűnik.

A trailer megjelenése óta még izgatottabbá váltunk, de valahogy muszáj lesz kibírnunk ezt a pár hónapot. Mondjuk azt, hogy megéri várnunk, és kicsit sem fogunk csalódni, rengeteg mini-game-t is kapunk a játékban.

Meddig kell várnunk? November 9-ig, aztán indulhat is az új őrület a különleges verdákkal. Cserébe minden eddiginél nagyobb és látványosabb Forza-világban száguldozhatunk.

A játék Xbox Series X/S, Xbox One konzolokon, illetve Windows 10-en is elérhető lesz. Már a megjelenése napján elérhetővé válik Xbox Game Pass bérlettel. (liner.hu)


 

h i r d e t é s