fbpx Jogerősen tizennégy évre ítélték a kislányát molesztáló jászárokszállási férfit | CIVILHETES

h i r d e t é s

Jogerősen tizennégy évre ítélték a kislányát molesztáló jászárokszállási férfit

Olvasási idő
kevesebb, mint
1 perc
Eddig olvastam

Jogerősen tizennégy évre ítélték a kislányát molesztáló jászárokszállási férfit

2021. április 07. - 08:40

 

Az ügyészi indítvánnyal egyezően, jogerősen tizennégy év fegyházbüntetéssel sújtotta a Szegedi Ítélőtábla azt a jászárokszállási férfit, aki hónapokon keresztül szexuálisan molesztálta a leánygyermekét - tájékoztatta a Szegedi Fellebbviteli Főügyészség szóvivője szerdán az MTI-t.

A kép illusztráció! - Forrás: pixabay.com

Nagyné Günther Ágnes közölte, a táblabíróság szexuális erőszak, szexuális visszaélés és kiskorú veszélyeztetésének bűntettében mondta ki bűnösnek a férfit, és a szabadságvesztés mellett megszüntette a vádlott szülői felügyeleti jogát.

A jogerős ítélet szerint a férfi 2017 februárjától decemberéig Jászárokszálláson ittasan rendszeresen szexuálisan zaklatta 12 éves leánygyermekét. A vádlott alkalmanként a kislányát és két évvel idősebb fiútestvérét is bántalmazta, és folyamatosan elhanyagolta gondozásukat.

Döntésével a táblabíróság - a fellebbviteli főügyészség indítványának megfelelően - helybenhagyta az első fokon eljáró Szolnoki Törvényszék ítéletét, a szabadságvesztés tartamát arányosnak tartotta, nem látta indokoltnak enyhítését - tudatta a szóvivő. (MTI)


 

Kommentek

h i r d e t é s