h i r d e t é s

Joe Biden nyomdafestéket nem tűrő szavakkal illette a Fox riporterét – VIDEÓ

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Joe Biden nyomdafestéket nem tűrő szavakkal illette a Fox riporterét – VIDEÓ

2022. január 25. - 16:02

 

Az amerikai elnök vélhetően nem tudta, hogy bekapcsolva maradt a mikrofonja.

Joe Biden - Forrás: Hindustan Times

Joe Biden amerikai elnököt hétfőn egy sajtótájékoztató végén – miközben az újságírók már vonultak ki a teremből – még gyorsan megkérdezte a Fox News tudósítója, hogy „az infláció politikai teher-e a félidős választások előtt”, amire az elnök szarkasztikusan és halkan annyit mondott, „nem, ez egy nagy előny”, majd hozzátette: „Még több inflációt… Micsoda hülyegyerek, a k... anyád.”

Mivel a sajtótájékoztatónak ezen a ponton hivatalosan már vége volt, Joe Biden feltehetően nem tudta, hogy a kamerák és a mikrofonja is be van kapcsolva. Bár utóbbi sem működött maximálisan, mert Peter Doocy, a Fox News tudósítója később elmondta, hogy a többi újságírótól hallotta vissza, mit válaszolt az elnök, ő ugyanis nem hallotta a zajtól. A riporter szerint Biden később „tisztázta a helyzetet” és „kellemes beszélgetést folytattak” – idézi a CBS tudósítását a 444.hu.

Az elnök megjegyzését a Fehér Ház egyelőre nem kommentálta.

A CBS szerint Biden a közel kétórás sajtótájékoztatón „időnként frusztráltan reagált az újságírók kérdéseire”, és volt, akivel szemben „felemelte a hangját”


 

Kommentek

h i r d e t é s