fbpx Jeszenszki András lett az ellenzék közös polgármester-jelöltje Nyíregyházán | CIVILHETES

h i r d e t é s

Jeszenszki András lett az ellenzék közös polgármester-jelöltje Nyíregyházán

Olvasási idő
kevesebb, mint
1 perc
Eddig olvastam

Jeszenszki András lett az ellenzék közös polgármester-jelöltje Nyíregyházán

2019. július 01. - 15:23

 

Az MSZP-s politikus indulását a nyolc ellenzéki pártot és mozgalmat tömörítő szövetség támogatta.

Forrás: MSZP Nyíregyháza / Facebook

Az MSZP-s Jeszekszki András az ellenzék közös polgármesterjelöltje Nyíregyházán, ezt sajtótájékoztatón jelentették be. A "Szövetségben Nyíregyházáért" alpolgármester-jelöltje Lengyel Máté (Jobbik Magyarország Mozgalom), írja a SzabolcsHír

A Szövetségben Nyíregyházáért összefogásban a Momentum Mozgalom, a Demokratikus Koalíció, az Magyar Szocialista Párt, a Jobbik Magyarországért Mozgalom, a Lehet Más a Politika, a Függetlenek Egyesülete a Mindenki Magyarországa és a Párbeszéd vesz részt. 

Hiszünk abban, hogy Nyíregyházán új politikai kultúrára van szükség – mondta a független önkormányzati képviselő Lövei Csaba a sajtótájékoztatón, hozzátéve: minden nyíregyházi polgár támogatására számítanak, fő céljuk egy polgármesterjelöltet indítani ellenzéki oldalon, és őt támogató, mögötte és mellette álló képviselőjelölteket indítani az őszi önkormányzati választásokra.

Jeszenszki András pedagógus, mellette 20 éve van jelen a nyíregyházi politikában, önkormányzati képviselőként négyszer nyert választást egyéniben. (444.hu)


 

Kommentek

h i r d e t é s