h i r d e t é s

Ismerkedj meg a cruiser kerékpárok jellegzetességeivel!

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam

Ismerkedj meg a cruiser kerékpárok jellegzetességeivel!

2021. január 20. - 09:46

 

Egy igazi városi cirkálóra vágysz? Szeretnél tavasztól életmódot váltani és biciklivel járni a munkahelyedre vagy az iskolába? Akkor a cruiser kerékpár a legideálisabb választás számodra!

Forrás: bicajozz.hu

Ezt a biciklit akár farmerban, öltönyben, de igény esetén még kiskosztümben is használhatod, de kényelmessége megmarad. A közlekedési eszköz kialakítása az 1930-as évekre tekint vissza, egy igazi retró darabról beszélhetünk, amelyet a 90-es években újból előtérbe helyeztek.

Megjelenése kifejezetten vonzó, hiszen egyszerre tükröz lezser eleganciát, kényelemmel társítva. Ezek a bringák képezték a mountain bike alapját is, így vonzó volta tagadhatatlan.

Mégis miben rejlik népszerűsége?

Széles és megfelelően párnázott ülés, hátat és gerincet kímélő kormány, amelyet kevésbé gyakorlott kerékpározók is könnyen használhatnak, összességében komfortos érzést biztosít. A gumija ellenáll a magyar utak jellemvonásainak, azaz nem fognak ki rajta a kátyúk és az útpadkák sem. A mai kerékpárokkal szemben nem pár évre tervezték, kialakításának köszönhetően igen időtálló. Minőségi váltók mellett kiváló fékekkel, hajtóművel és acélvázzal rendelkezik, amely igazolja tartós és minőségi jellegét.

Sokan azért is szeretik, hiszen a bicikli külalakja teljes mértékben személyre szabható és számos kiegészítővel feldobható.

Mindenképpen neked való a cruiser kerékpár, ha szeretsz a városban kényelmesen nézelődni, vásárolni vagy kedvenc kávézódban ücsörögni. Mindemellett kiváló társ lehet a közelben lévő park meglátogatása esetén.

Amennyiben nem szeretnél a tömegközlekedés különböző eszközein rostokolni és a tömegben szűkösködni, akkor neked is jót tesz az a pár kilométer, amit hazáig megtehetsz a cruiser kerékpárodon. Sokkal kiegyensúlyozottabb és egészségesebb is leszel, hiszen számos stresszfaktortól megkímél ez a közlekedési forma. Azonban ha a sebesség a mindened, száguldozásra és terepbringázásra vágysz, akkor ezt a biciklit nem neked találták ki, akkor inkább nézz körül a mountain bike-ok között!

Legismertebb márkák a piacon

Számos márka megtalálható a piacon, amelyek alkalmasak lehetnek a számodra, ha a cruiser bicikli mellett kötelezted el magad. Ilyen a méltán közismert magyar márka, a Csepel. Esetükben a kitűnő minőség és a modern igények teljes körű kielégítése áll a középpontban. Nincs olyan magyar, aki ne ismerné ezt a márkát, így mi is bátran ajánljuk számodra, ha valami hamisítatlanul hazait szeretnél.

Másik közkedvelt márka a Neuzer, amely szintén hazánkban látott napvilágot. Annyira felkapottá vált, hogy számos európai országba exportálnak bringáikból. Továbbá válogathatsz az amerikai Electra - nagy múltra visszatekintő cruiser biciklik közül, vagy megtalálhatod az igazit a magyar-cseh-szlovák gyártmányú Koliken bringák személyében.


 

Kommentek

h i r d e t é s