fbpx Ingyen lehet hulladékot vinni június 20-án a kecskeméti szeméttelepre | CIVILHETES

h i r d e t é s

Ingyen lehet hulladékot vinni június 20-án a kecskeméti szeméttelepre

Olvasási idő
kevesebb, mint
1 perc
Eddig olvastam

Ingyen lehet hulladékot vinni június 20-án a kecskeméti szeméttelepre

2020. június 12. - 07:12

 

Az önkormányzat együttműködésével a kecskemétieknek 2020. június 20-án, szombaton lehetőségük lesz arra, hogy 250 kilogramm hulladékot ingyenesen helyezzenek el a DTkH Kisfái hulladéklerakó telepén.

A DTkH Nonprofit Kft. tájékoztatja a lakosságot, hogy 2020. június 20-án 6 - 16 óra között a kecskeméti lakosok számára, Kecskemét Város Önkormányzatának együttműködésével egyszeri alkalommal, 250 kg hulladék INGYENES beszállítását biztosítja a Kisfái 248 0737/12 hrsz alatti hulladéklerakó telepre.

A beszállítási lehetőség minden olyan magánszemély számára 250 kg hulladék erejéig térítésmentes, aki felmutatja Kecskemét településre vonatkozó lakcímkártyáját, illetve a befizetett hulladékszállítási számláját igazoló bizonylatot (csekk, átutalási megbízás másolata). Társasházi, vagy lakásszövetkezeti ingatlan használója - amennyiben a közszolgáltatás díját nem közvetlenül a közszolgáltatónak fizeti - a közszolgáltatási díj megfizetését a közös képviselő, vagy a lakásszövetkezet elnökének írásbeli nyilatkozatával igazolhatja.

 

FONTOS! Amennyiben a beszállított hulladék tömege meghaladja a 250 kg-ot, úgy az a feletti hulladék tömegének az érvényben lévő hulladék típusára vonatkozó ártalmatlanítási díját a helyszínen, készpénzben meg kell fizetni!

 


 

Kommentek

h i r d e t é s