h i r d e t é s

Imahadjárat indul Magyarország jövőjének megmentéséért

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Imahadjárat indul Magyarország jövőjének megmentéséért

2021. augusztus 17. - 08:47

 

A kezdeményezést Gál Péter, a zamárdi művelődési ház igazgatója indította útjára, azzal a céllal, hogy minél több olyan képviselő kerüljön az Országgyűlésbe aki a tízparancsolat szerint él.

A kép illusztráció! - Forrás: KTTN

Olyan személyeket küldenének a parlamentbe, aki a tízparancsolat minden pontját kötelező érvényűnek tekinti magára nézve magánemberként és közéleti személyként egyaránt.

Az ötletgazda azt javasolja, hogy augusztus 20-tól egészen a jövő év áprilisáig imádkozzunk azért, hogy ne az érdektelenségben és a közerkölcs megkérdőjelezésében érdekelt politikusok kerüljenek hatalomra.
A felhívást közzé tevők célja, hogy minden településen legyen legalább egy ezért imádkozó személy, ennek teljesülése miatt is ölel fel ekkora időt az imamozgalom, hiszen fokozatosan fog terjedni a híre. Felekezetek magánszemély tagjait fogja össze, s ki-ki szíve szerint imádkozik, nincs megkötés” – mondta el a szervező a Magyar Nemzetnek.

A felhíváshoz már csatlakozott a KDNP részéről Surján László egykori népjóléti miniszter is, aki úgy véli, jövőre nemcsak a politikusok személyéről dönt az ország, hanem Magyarország jövőjéről. (Infoesztergom)


 

Kommentek

h i r d e t é s