h i r d e t é s

Igyál Te is teát!

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam

Igyál Te is teát!

2020. október 22. - 10:36

 

Bizonyára iszol vizet. És teát? Akár hiszed, akár nem, de a víz után, ez az ital a második legnépszerűbb, amit az emberek kedvvel fogyasztanak. 

Forrás: teanet.hu

Ez igaz is, hisz a teát bármikor lehet inni, társaságban vagy egyedül, este, délben, reggel, a gyógyulás elősegítésére vagy a jó hangulat fokozására, de akár a jógázás után is kellemes lehet. Így nem meglepő, hogy néhányan még dalt is írtak róla, például Paul McCartney, a Kinks és a Nirvana együttes.

Napjainkban óriási a kínálat, s nehezen tudod kiismerni magadat, hogy melyiket is fogyaszd. Esetleg egy nagyszerű, színes, egyedi ajándékkal szeretnéd a szeretteidet meglepni? Megkönnyíti a döntést az 5 pontban összegyűjtött ajánlás, mely a filteres és szálas teák között segít, hogy melyik a kedvezőbb, melyik a jobb ízű, melyik ad még látványban is élményt.

Ebben segít, a Teanet.hu oldal! Itt sokféle teáról, az italok elkészítéséről és az ezekhez használatos eszközökről találsz ismertetést.

De nézzük, mit is olvashatsz, ha ezen a világosan szerkesztett, jól áttekinthető, a termékekről készült szép képekkel illusztrált oldalakon nézelődsz.

Teák

Azon teaelnevezésekről olvashatsz, melyeket talán nem a legpontosabban ismersz, vagy talán nem is hallottál róluk. Így a gyógytea, a fekete tea, a zöld tea, a gyümölcs tea és a rooibos tea (mely az utóbbi időben egyre népszerűbb) fogalma, tulajdonságai ismerhető meg, válik világossá.

Teák fogyasztás szerint

Ezeken az oldalakon a javasolt fogyasztási alkalmak szerinti felosztást találod meg. Csoportosítva, hogy melyik teát/teakeveréket, mikor ajánlott a napszakokhoz igazodva felhasználni.

  1. Reggeli teák, melyek egy nagyszerű nap indításában segítenek számodra, megadva az egész nap lendületét (Fekete tea Blue Earl Grey – filteres kiszerelés, Earl Gray Bio Tea – teapiramis)
  2. Az étkezés utáni teák elősegítik az emésztést, és jóleső érzést biztosítanak. (Borsmentatea – filteres kiszerelés, Teakeverék citromfűvel és gyömbérrel – teapiramis)
  3. A délutáni teák biztosítják a szükséges lendületet, hogy a napodnak sikeres folytatása legyen. (Délutáni teakeverék: Virunga Chai Tea – filteres, Fekete Tea Darjeeling – teapiramis)
  4. Az esti teákat egy sikeres nap lezárásaként érdemes fogyasztanod. Segítenek az ellazulásban, a nyugodt alvás biztosításában. (Kamilla Tea – filteres/teapiramis)

Teakiegészítők

Az itt található eszközök használatával, segítségével a teázásodat igazi élménnyé varázsolhatod. Válogathatsz a szűrők, a filterek, a teakiöntők és teáscsészék között, melyek porcelánból, öntöttvasból, üvegből vagy éppen rozsdamentes acélból készültek.

Tehát ezek után mi következik? Csakis az, hogy egy nagyszerű teát választasz a Teanet.hu oldalról, s élvezed a csodálatos illatok, színek, ízek harmonikus egyvelegét.

Címkék: 

 

Kommentek

h i r d e t é s