h i r d e t é s

Így lehet pótolni a lomtalanítást, ha sikerült lemaradnunk róla

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

Így lehet pótolni a lomtalanítást, ha sikerült lemaradnunk róla

2022. december 07. - 10:45

Szerencsére ma már a lomtalanítás megrendelése Budapesten és Pest megyében ugyanolyan könnyen igénybe vehető szolgáltatás, mint hívni egy taxit, vagy időpontot kérni a fogorvostól.

Mivel az állami lomtalanítási akciókat szigorú - és sajnos nem megváltoztatható - időpontokhoz kötik, így akinek nem jó az adott nap, akkor egyszerűen lemarad a lomtalanításról.

A lomok pedig csak gyűlnek és gyűlnek, ami azt is jelenti, hogy csak feleslegesen foglalják az értékes rakodóteret a pincében vagy a padláson. Arról nem is beszélve, hogy rengetegen válnak meg olyan még használható tárgyaktól, bútoroktól, amelyek másoknak jól jöhetnek még, és akár éveken át tudnák használni.

Mivel a lomtalanítás megrendelése Budapesten és Pest megyében egy egyszerű telefonos egyeztetést igényel csak, így bátran hívjunk ki egy profi brigádot, amely egy platós kocsira felteszi a lomokat, s elszállítja a kijelölt lerakóhelyre, ahonnan aki akarja, elviheti azt, amire esetleg szüksége lehet.

Fontos, hogy előtte azért olvassuk el az eddigi ügyfelek hozzászólásait, értékeléseit a neten az adott brigádról, hogy biztosan egy olyan csapatot hívjunk ki, aki nemcsak végignézi, ahogyan mi kipakoljuk egyedül a nehéz lomokat, hanem el is végzi a munkáját, azaz elvégzi helyettünk a rakodást, pakolászást.

Ez főképp azoknak lehet fontos, akik nehezen mozognak, így például az idősek esetében ez óriási nagy segítség lehet, hiszen ők gyakran pont emiatt nem tudják kihasználni az állam által szervezett lomtalanítási akciókat.

Mivel ez nem konténert, hanem általában egy platós kocsit igényel, így itt nincs szükség területfoglalási engedélyre, hiszen a pakolás gyorsan történik, és egy 3,5 tonnás tehergépjárművel még a parkolás sem okoz olyan nagy gondot.

De ezt nyilván meg lehet beszélni előre telefonon, hogy hova tud majd parkolni a brigád, hiszen a lomtalanítás akkor lesz a leggyorsabb, ha a lehető legközelebb tud megállni a platós kocsi a házhoz vagy épülethez. Így nem lesznek kellemetlen meglepetések, hiszen a telefonos egyeztetés pont ezért olyan hasznos.

Címkék: 

Kommentelne? Kattintson ide!

h i r d e t é s

Clicky