h i r d e t é s

Hollik: Cseh Katalinék fizessék vissza a jogosulatlanul elnyert uniós forrásokat!

Olvasási idő
kevesebb, mint
1 perc
Eddig olvastam

Hollik: Cseh Katalinék fizessék vissza a jogosulatlanul elnyert uniós forrásokat!

2021. július 28. - 11:32

 A Fidesz továbbra is nyomatékosan azt kéri, hogy a Momentum európai parlamenti (EP-) képviselőjének, Cseh Katalinnak a családi cégei fizessék vissza a jogosulatlanul elnyert uniós forrásokat - mondta a kormánypárt kommunikációs igazgatója szerdán, az MTI-hez eljuttatott videóüzenetben.

Forrás: Népszava

Hollik István úgy fogalmazott, "ma kiderült, Cseh Katalin EP-képviselő céges ügye nemcsak a baloldali kétszínűség iskolapéldája, hanem korrupciós botrány is".
    "Kétszínű, mert miközben a pártja, a Momentum ezerrel kampányolt az olimpia ellen, Cseh Katalinék cége éppen az olimpiára hivatkozva nyert el uniós forrásokat, most pedig egy durva korrupció is körvonalazódik" - mondta a Fidesz kommunikációs igazgatója.
    Kiemelte, úgy tűnik, hogy már létezett és a Cseh család cégcsoportjának tulajdonában is volt az a technológia, aminek a kifejlesztésére Cseh Katalinék cége uniós pénzt nyert.
    "Azaz olyan technológia kifejlesztésére használtak fel uniós forrásokat, ami nekik már rég megvolt, magyarul érdemi munka nélkül egyszerűen lenyúlták az uniós forrásokat" - jelentette ki Hollik István.
    "Hát mi ez, ha nem egyértelmű és súlyos visszaélés?" - kérdezte a kormánypárti politikus. (MTI)


 

Kommentelne? Kattinson ide!

h i r d e t é s