h i r d e t é s

Hogyan kvalifikálhatjuk magunkat a World Series of Poker Main Eventre?

Olvasási idő
3perc
Eddig olvastam
a- a+

Hogyan kvalifikálhatjuk magunkat a World Series of Poker Main Eventre?

2022. május 07. - 17:54

Minden pókerjátékos legnagyobb álma az, hogy megnyerje a Las Vegasban évente megrendezésre kerülő World Series of Poker bajnokságot. 

A WSOP nehéz falatnak tűnhet, ám a játékosoknak manapság – az online póker weboldalak szatellit versenyeinek köszönhetően - minden korábbinál több esélye van arra, hogy bekerüljenek a pókervilágbajnokságra. Ezek a versenyek az olyan játékosok számára is elérhető közelségbe hozzák a pókerálmot, akik másképpen nem engedhetnék meg maguknak ezt a luxust.

Mi is az a WSOP?

A World Series of Poker egy évente megrendezésre kerülő versenysorozat, amely a világ legnagyobb pókerjátékosait vonzza magához. A WSOP megnyerése — amely nem csupán hatalmas pénznyereménnyel, hanem az áhított aranykarkötő elnyerésével is jár -, a nevezési díj mértékétől vagy a játék típusától függetlenül hatalmas, nagy becsben tartott eredménynek számít. Valójában a WSOP abban különbözik leginkább a World Poker Tour vagy más versenyektől, hogy a játékosok nem csak Texas Hold’emet, hanem számos más pókerfajtát is játszhatnak, úgy, mint Omahát, Seven Card Stud-ot, Razzt és egyéb, vegyes játékformákat is kipróbálhatnak.

Hogyan kerülhetünk be a WSOP Main Eventre?

Ha szeretne részt venni a WSOP Main Eventen, erre több lehetősége is nyílik. Először is, természetesen közvetlenül is benevezhet a versenyre, feltéve, ha nem retten vissza a tetemes $10,000 nevezési díj befizetésétől. Sok játékos egyesíti erőforrásait, és egyetlen képviselőt küld a csoport nevében, aki, ha nyer, szétosztja a nyereményét a csoport támogatói között.

Azonban nem csak ezek a közvetlen módszerek járultak hozzá a WSOP hihetetlen népszerűségéhez. A játékosok egyre inkább élnek a szatellit versenyek által nyújtott lehetőséggel, amellyel jelképes összegért biztosíthatják helyüket álmaik versenyén. Például egy 500 dolláros szatellit versenyen minden 20 játékosból egy továbbjut a WSOP-ra.

A GGPoker bemutatja a 2022 Road to Vegas versenysorozatát

A világ vezető online pókerterme, a GGPoker bemutatta a Road To Vegas online pókerverseny sorozatát, amellyel a játékosok izgalmas nyereményeket nyerhetnek, sőt akár közvetlenül is kvalifikálhatják magukat a World Series of Poker (WSOP) 2022-es Main Event eseményére.

Az 53. WSOP pókerbajnokság május 31-én kezdődik és július 20-ig tart. Az eseményekre a las vegasi Bally’s és Paris hotel és kaszinóban kerül majd sor. A WSOP $10,000 Main Event mindig az éves pókerverseny-naptár csúcspontja, amely idén július 3-án, vasárnap kezdődik és július 16-ig tart.

GGPoker Road to Vegas versenysorozatának izgalmas nyereményei a következőket tartalmazzák:

  • Belépő a $10,000 WSOP 2022 Main Event bajnokságra
  • Szállás a Bally’s Las Vegas Hotel és Kaszinóban 7 éjszakára
  • $1,200 útiköltség (az utazást a MainEventTravel.com oldalon kell lefoglalni)
  • Belépő a GGPoker Qualifier Last Longer promóciójára
  • GGPoker saját márkás termékek és ajándékok
  • Hozzáférés a GGPoker Platinum Lounge-hoz

A verseny győztesei olyan mesés díjakban is részesülnek, mint például a GGPoker Last Longer promóciója. Emellett a szerencsés pókerrajongók is hozzáférést nyerhetnek az exkluzív GGPoker Platinum Lounge-hoz, illetve saját márkás GGPoker termékekhez és ajándékokhoz. Ahhoz azonban, hogy elnyerjék az egyik WSOP csomagot, a játékosoknak be kell tölteniük a 21. életévüket.  

„Idén is részt fogok venni a WSOP Main Eventen, és remélem, több száz GGPoker játékos csatlakozik majd hozzám a világ minden tájáról!” - nyilatkozta Daniel Negreanu, a GGPoker globális nagykövete. „Minden pókerjátékos álma, hogy megnyerje a világ legnagyobb pókertornáját, és nincs még egy a Main Eventhez fogható pókerélmény!”

A GGPokernél máris futnak a WSOP 2022 szatellit versenyek, ahol a buy-inek már 1 dollártól kezdődnek és a szerencsés játékosok hetente több tucat WSOP Main Event csomagot nyerhetnek.


Kommentelne? Kattintson ide!