h i r d e t é s

Hogyan fokozható mikroalgákkal az egészségi állapotunk?

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam

Hogyan fokozható mikroalgákkal az egészségi állapotunk?

2021. május 12. - 15:10

 

Az egészségmegőrzés egyre jobban fókuszba kerül minden életkorban és minden időszakban. Már nem csak a téli és kora tavaszi hónapokban kell a vitaminok pótlásáról gondoskodni, hanem az év minden napján tenni kell a megfelelő egészségi állapotért. 

Forrás: imunex.hu

Ma már mindez nem jelenthet gondot, egyre több természetes módszer és étrend-kiegészítő segíti a megelőzést. A mikroalgák szerepe az immunerősítésben és méregtelenítésben is egyre ismertebbé válik. Nézzük, melyek a legfontosabb területek, amikre figyelned kell, ha egészségtudatos életmódra váltanál!

Az anyagcsere fokozása mikroalgákkal

A szervezet számára az anyagcsere természetes biokémiai folyamat. A táplálkozás, kiválasztás és az oxigén áramlása a legfontosabb területek. Az optimális anyagcseréhez hozzájárulhatsz helyes és tudatos táplálkozással és a rendszeres mozgással is. Ezek mind támogatják a megfelelő anyagcsere-folyamatokat.

A mikroalgák összetevőinek köszönhetően tovább fokozható a folyamat természetessége. A Chlorella klorofillja - zöld növények speciális anyaga -, a Spirulina baktériumölő tulajdonságai mellett a Lithothamnium Calcareum kalciummal gondoskodik a bélflóra egészségéről.

Fordíts figyelmet a regenerálódásra is

A táplálkozás és mozgás mellett legalább annyira fontos a regenerálódás is. A mikroalgák tökéletes minőségben képesek a sejtek és szövetek erősítését, építését ellátni. A Chlorellában megtalálhatóak azok az esszenciális zsírsavak, melyek fokozzák a sejtregenerálódás folyamatát.

A Spirulina, amit zöld aranynak is neveznek fehérjék, nyomelemek és vitaminok egészségjavító hatásával segíti a természetes regenerálódási folyamatokat.

Sejtszintű tisztítás mikroalgákkal

A mikroalgák támogatják a méregtelenítést, kiemelkedő ezek közül a Chlorella vulgaris tisztító hatása. Akár egy szivacs szívja magába a szervezet számára szükségtelen méreganyagokat, és segíti azok természetes távozását.

Képesek továbbá sejtszinten ellátni az egészségmegőrzéshez szükséges folyamatokat, amiben a tisztítás és a méregtelenítés két jelentős lépcső.

Védelmet adnak a káros oxidatív hatásokkal szemben

A szervezet számára a szabadgyökök a sejtek korai öregedésének és más kedvezőtlen, betegségekhez kötődő tünetek előidézői. A legtöbbet antioxidánsok fogyasztásával tehetsz a szabadgyökök semlegesítéséért.

Fokozd az életerőt

Az egészségtudatos életmóddal elkerülheted a betegségeket, fokozhatod a vitalitásodat és erősítheted az immunrendszeredet. A szervezet számára nélkülözhetetlen ásványi anyagok, vitaminok pótlása rutinossá tehető. A mikroalgákban található jótékony hatások egyszerre vannak jelen az Imunex termékeiben, ezért könnyen és egyszerűen pótolhatod a hiányzó ásványi anyagokat.


 

Kommentek

h i r d e t é s

h i r d e t é s