h i r d e t é s

Hogy jön össze Orbán Viktor, Medgyessy Péter és egy Porsche?

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam

Hogy jön össze Orbán Viktor, Medgyessy Péter és egy Porsche?

2020. augusztus 14. - 16:49

 

Leginkább sehogy, de Magyarország legnagyobb autós villanymédiuma összehozta.

Nem kell ezen meglepődni, mert sokszor hivatkozott az autós portál úgy az ország legnagyobb hírportáljára, hogy "anyánk az Index".
Az Index pedig éppen haláltusáját vívja továbbra is, annak ellenére, hogy már nem szólnak róla naponta a hírek. De most a totalcar.hu-ról van szó.

Autóbuzi lévén, a közélet mellett a negykerekűek is lázban tartanak és mióta van tablet, egyre kevesebb autósújságot viszek be magammal a vécére, ha hív a természet. A minap vettem egy Mészáros-féle orgánumot, amelyet a régi igényessége és a vastagsága okán tettem a boltban a kosárba.
Be is ültem vele sok háztartás legnyugodtabb helyiségébe, és bőszen lapozgatni kezdtem az összevont július-augusztusi lapszámot. Mikor is arra lettem figyelmes, hogy a nagyon nyári lapszámban két oldalt rabol el egy olyan cikk, amely éppen arról ír, hogy autónkon, a tél után milyen takarítási fortélyokat végezhetünk el mi is otthon. De legalább politika nincs benne. Hogy ezután mi történt ott ültemben, azzal nem terhelném a kedves olvasót.
Viszont mivel még nem végeztem és elment a kedvem a további lapozgatástól egy időre, a tablet után nyúltam és megnyitottam a "Totálkárt" és benne Winkler Róbert Porsche-tesztjét.

10 nappal ezelőtt, múlt hét kedden az internetes újság vezető szerkesztője vlogjában okfejtette az Index-sztorit és elmagyarázta, miért tartja rendes embernek Bodolai Lászlót és miért tartja vezéráldozatnak Dull Szabolcs, kirúgott főszerkesztőt. Vlogjában még arról is beszélt, hogy a Totalcar jövőjét nem látja, nem tudja mi lesz, de szerinte a szerkesztőség mararad, és ők is csicskamédiához fognak tartozni.

Erre a hosszabb bevezetőre csak azért volt szükség, hogy kellő megvilágításba tudjam helyezni a következőket:

"Porsche Cayanne GTS, Winkler Róbert, Totalcar, 2002, Medgyessy Péter, ügynök, Orbán Viktor"

mert, hogy Winkler Róbert fontosnak tartotta, egyfajta történelmi párhuzamként megemlíteni Orbán Viktor utolsó választási vereségét, Medgyessy Péter leügynöközését az első generációs Porsche Cayanne megjelenésével - 2002-ről beszélek.


A képre kattintva, megnyílik a teszt a totalcar.hu oldalon

És ez akár vicces is lehetne, csak hát ez nem az. Főleg nem a múlt heti vlog után. Ez bizony nem több, mint egy újabb lépés a becsicskulás felé és a suttogó propaganda beengedésére. Ezt nevezik bújtatott reklámnak.

Szinte pontosan egy évvel ezelőtt az asszony hívta fel a figyelmem arra a tesztre, amely futótűzként terjedt harcos kertvárosi anyukák között. Például ezért a mondatért: "Kevesebben kéne lennünk! A három gyerek egy hobbi. Kár gyereket szülni, mert úgyis csak teleszarják a bolygót." - ezeken a tesztből kiragadott Winkler-mondatokon hördültek fel a kertvárosi anyukák.

"A magyar kormány pedig menjen a francba, hogy az ő adóforintjaiból támogatni merészeli a nagycsaládosok autóvásárlását!" – a PestiSrácok pedig erre ugrott" – írtuk meg ebben a cikkben

Ezzel az erővel kérhetne tesztautót Mészáros Lőrinctől és tesztelhetne olyan államtitkári Skoda Kodiaq-ot is, amit az ő adóforintjaiból is biztosítunk a minisztereknek és államtitkároknak, mind a 203-nak.

Száz szónak is egy a vége, a politikának semmi keresnivalója egy autós tesztben.


 

Kommentek

h i r d e t é s