h i r d e t é s

"Hogy a kurva életben van az, hogy nem érdekli önöket, hogy a magyar munkavállalókkal mi van?"

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

"Hogy a kurva életben van az, hogy nem érdekli önöket, hogy a magyar munkavállalókkal mi van?"

2019. május 17. - 16:27

Komjáthi Imrénél elszakadt a cérna és nagyon-nagyon kiosztotta a Pesti Srácokat

Részlet a sajtótájékoztatóról - Forrás: MSZP

Jávor Benedek, az MSZP-Párbeszéd európai parlamenti képviselőjelöltje, Komjáthi Imre, az MSZP alelnöke és Szabó Zsolt, a Párbeszéd dunaújvárosi önkormányzati képviselője „Európai minimálbért, és uniós védelmet minden magyar dolgozónak!” címmel tartottak sajtótájékoztatót a dunaújvárosi Hankook-gyárnál. - írja a 24.hu

A sajtótájékoztató egy darabig a szokványos mederben folyt, az ellenzéki politikusok arról beszéltek, hogy a külföldi multik országszerte „rabszolgaként dolgoztatják” a magyar munkavállalókat, mindezt úgy, hogy sok cég stratégiai partnere a kormánynak. Komjáthi Imre a Magyarországon alkalmazott gazdasági bevándorlókról is szólt pár szót, szerinte „lassan már a Himalája tövében dolgozó serpákat” is idehozza a magyar kormány. De mindez még semmi ahhoz képest, ami ezután történt.

A sajtótájékoztató végére befutott a kormánypárti Pesti Srácok egyik munkatársa, aki nem a magyar munkavállalókról faggatta a sajtótájékoztatót tartó politikusokat, hanem ahogy az MSZP-sek értelmezték „provokálta őket”. Komjáthi Imrében pedig eltört valami, és a mikrofonhoz lépve arról beszélt, hogy rendkívül tiszteli az újságírókat és háromig elszámolt magában, de:

Hogy a kurva életben van az, hogy az nem érdekli önöket, hogy a magyar munkavállalókkal mi van?

– kérdezte feldúltan Komjáthi, majd azt kérdezte a pesti srácokostól, hogy miért „tesznek rá”, hogy mongolokat, meg ukránokat foglalkoztatnak a gyárakban?

„Kérjenek bocsánatot a magyar munkavállalóktól, mert tojnak rájuk, mert tesznek rájuk!” – mondta Komjáthi a magyarázkodó újságírónak, azt is hozzátéve, hogy ő 33 évig dolgozott a vegyiparban, tudja mit jelent túlórázni.

A vita lecsillapodása után Jávor Benedek lépett a mikrofonhoz, és higgadtan megválaszolta a Pesti Srácok, az őszi önkormányzati választásokról szóló kérdését.

Az alábbi videóban 12.30-tól pörögnek fel az események:


Kommentelne? Kattintson ide!

h i r d e t é s

Clicky