fbpx Hernádi Zsolt egy harmadik szállodát is beújított a fideszes unokaöccse által vezetett Esztergomban | CIVILHETES

h i r d e t é s

Hernádi Zsolt egy harmadik szállodát is beújított a fideszes unokaöccse által vezetett Esztergomban

Olvasási idő
kevesebb, mint
1 perc
Eddig olvastam

Hernádi Zsolt egy harmadik szállodát is beújított a fideszes unokaöccse által vezetett Esztergomban

2021. július 29. - 07:28

 

Egy harmadik szállodát is megszerzett Hernádi Zsolt, a Mol elnök-vezérigazgatója Esztergomban – értesült a hvg.hu.

A bravúros teljesítmény tekintetében mindössze annyi a furcsa egybeesés, hogy a város polgármestere történetesen a kormányközeli üzletember unokaöccse, a fideszes Hernádi Ádám. Úgy tudni,

AZ ÚJONNAN MEGNYÍLT GRAND HOTEL MELLETT HERNÁDI ZSOLT MEGVETTE A PORTOBELLÓT IS, PÁR HÓNAPRA RÁ PEDIG AZ Ő CÉGÉT JEGYEZTÉK BE AZ ESZTERGOM HOTEL TULAJDONOSAKÉNT.

Igaz, ez utóbbi momentán épp nem üzemel. A hvg.hu megjegyzi, nem sokon múlt, hogy a hotelektől nem messze található Aquasziget élményfürdőt is megszerezze, erre a célra viszont inkább a polgármester kabinetfőnökének szárnyai alatt alapítottak egy céget, a Gran Spa & Sport Kft.-t.

A lap szerint mindez két szempontból lehet előnyös a család számára: egyrészt Hernádi Ádám polgármester így elkönyvelheti, hogy Esztergom ötmilliárd forintot kap a Magyar Turisztikai Ügynökségtől különféle fejlesztésekre és az Aquasziget felújítására, Hernádi Zsolt pedig az MTÜ 2,8 milliárdos támogatásával megépíthette a négycsillagos superior kategóriájú szállodát. (Index)


 

Kommentek

h i r d e t é s