h i r d e t é s

Hasznos tanácsok a fürdőszoba felújításához

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam

Hasznos tanácsok a fürdőszoba felújításához

2021. május 12. - 15:18

 

Mindenki lenyűgöző fürdőszobáról álmodik, melyben minden passzol mindennel. Legyen szó kis alapterületű vagy nagyobb fürdőszobáról, az alábbi tanácsaink segítenek megteremteni a harmóniát a helyiségben.

Forrás: zuhanykabin.hu

Érdemes alaposan átgondolni, hogy mi, hova kerüljön és azt is, hogy melyik gyártó termékei szolgálják ki legjobban a felmerülő igényeket. A megfontolt tervezésnek köszönhetően elkerülhető, hogy néhány éven belül újabb felújításra kerüljön sor.

Egyetlen fényforrás nem lesz elegendő

A tervezés során a nyitható és elfordítható elemeknél végig kell gondolni, hogy pontosan hova helyezhetőek anélkül, hogy kinyitáskor ütköznének valamibe. Fontos, hogy a bútorok amellett, hogy stílusosan néznek ki, legyenek könnyen megközelíthetőek, valamint jól funkcionáljanak. Érdemes átgondolni, hogy a szennyestartónak valóban a fürdőszobában lesz-e a helye, hiszen jelentős helyet foglal.

Mindemellett a világításra is ügyelni kell, hiszen egyetlen fényforrás biztosan nem lesz elegendő. Mindenképpen kell a mosdó fölé plusz világítás, amellyel megkönnyíthető a szépítkezés, valamint a borotválkozás. Amennyiben néhány hangulatfény is kerül a fürdőszobába, könnyen igazi relaxáló hellyé varázsolható a helyiség. Továbbá arra is figyelni kell, hogy kerüljön a tükör mellé elektromos aljzat, mivel a későbbiekben egy hosszabbító jelentősen ronthatja az összképet.

Érdemes termékcsaládban gondolkodni

Kisebb fürdőszobák esetén érdemes nagyobb felületű tükröket használni, melyekkel nagyban növelhető a tér. A tükrös ajtókkal ellátott fürdőszobaszekrények tökéletes kettő az egyben megoldást nyújtanak. Szintén a kisebb alapterületű fürdők esetében érdemes a lekerekített formákkal tervezni, melyekkel szintén nyerhető némi tér.

Mindenképpen érdemes termékcsaládban gondolkodni, hiszen ebben az esetben valóban garantált, hogy minden passzol mindennel. A RAVAK fürdőszobai koncepciókkal egyszerűen tervezhető harmonikus és lenyűgöző összhatás a fürdőszobában.

Dizájn és funkcionalitás

Érdemes teljesen kihasználni a fürdőszoba sarkait, melyben segítenek a sarokmosdók és a sarokkádak. A kiegészítőkre is érdemes figyelni, hiszen jelentősen hozzájárulnak az összhatáshoz. A szappantartó, a törölköző, a tükör, a növény és a különféle tárolók teszik teljessé a képet. A fürdőszobabútorok és kiegészítők kiválasztása során nemcsak a dizájnra kell figyelni, hanem a funkcionalitásra is.

Mindemellett arra is érdemes ügyelni, hogy a fürdőszoba stílusa illeszkedjen a ház vagy a lakás dizájnjához is. Fontos, hogy minden művelethez érdemes szakember segítségét kérni, hiszen csupán így garantált a tökéletes végeredmény.


 

Kommentek

h i r d e t é s