h i r d e t é s

Halottnak nyilvánították, felépült a betegségből, végül a kórházban életét vesztette egy idős asszony

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Halottnak nyilvánították, felépült a betegségből, végül a kórházban életét vesztette egy idős asszony

2020. november 28. - 17:05

 

Furcsa történetek játszódtak le nemrég az egyik Bihar megyei kórházban, ugyanis az egyik pácienst kétszer is halottnak nyilvánították, másodjára viszont valóban eltávozott az élők soraiból.

A kép illusztráció! - Forrás: pixabay.com

Szerda este a klinika intenzív osztályán hunyt el az a 76 éves Bihar megyei nő, akit múlt héten az egyik intézkedő rendőr már halottnak nyilvánított, holott még élt – számolt be róla a Ziare hírportál.

A báródbeznyei asszonyt a szomszédok napokig nem látták, ezért úgy döntöttek, hogy felhívják a hatóságokat, hogy nézzék meg, mi lehet vele. A kiérkező járőr eszméletlenül, a hideg padlón fekve találta meg az idős asszonyt, akinek megvizsgálta a pulzusát is, majd megállapította, hogy nem él, így értesítette telefonon a háziorvosát és az egyik rokonát.

Mivel a háziorvos aznap már nem dolgozott, így a nő egész éjjel a padlón fekve maradt anélkül, hogy bárki is törődött volna vele. Másnap a rokonok és a szomszédok közösen próbálták a koporsóba helyezni a nő testét, aki azonban csodával határos módon megmozdult, rémültségükben pedig mentőt hívtak hozzá.

Még mindig eszméletlen állapotban a nagyváradi kórházi sürgősségi osztályára szállították, ahol szépen gyógyulgatott – szerdára már olyannyira jobban lett, hogy a kezelőorvosok a hazaengedésén gondolkoztak. Végül szerda este hirtelen megállt a szíve, az orvosok pedig hiába élesztették újjá. (liner.hu)


 

Kommentek

h i r d e t é s