h i r d e t é s

"Halló András! Ez így nem elegáns."

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

"Halló András! Ez így nem elegáns."

2021. február 04. - 06:22

 

Sokan egy ifjú Orbánt látnak a Momentum elnökében

Fekete-Győr András - A kép illusztráció! - Forrás: Béli Balázs / Alfahír

Ujhelyi István meglátta Fekete-Győr Andrást a tévében és nagyon felhúzta magát

Kedd este az ATV Egyenes beszéd című műsorának vendége volt Fekete-Győr, aki arról beszélt: újra kell nyitni Magyarországot, de ésszel. 

"Tisztelt Elnök úr! Kedves András! Ez így nem volt túl elegáns. Egy hazug, lopós pártot akarunk éppen közösen leváltani. Együtt. Nem szerencsés, ha eltanulod tőlük azt, ami épp taszít mindannyiunkat. Pár perccel ezelőtt az ATV 'Egyenes beszéd' című műsorában azt állítottad: nem láttad egyetlen ellenzéki párttól sem, hogy az ésszerű nyitás mellett foglalt volna állást, bezzeg a Momentum elég bátor ahhoz, hogy kimondja, amit az emberek elvárnak. Attól, hogy letagadod más ellenzéki politikus akcióját és javaslatait, azok még a nyilvánosság részei" - írta nem sokkal később Facebook-oldalán Ujhelyi, aki arra emlékeztetett: az Európai Parlament turisztikai szakbizottságának alelnökeként az elmúlt hetekben végig egyeztetett a szolgáltatói szektor képviselőivel és érdekvédőivel, ezek tapasztalatai alapján fogalmazta meg az ésszerűtlen szigorítások átgondolására vonatkozó – akkor sokakat meglepő - javaslatát.

"Örültem is neki, hogy nem sokkal később Soproni Tamás momentumos polgármester hasonló tartalmú posztot tett közzé. Múlt szombaton egy sajtótájékoztató keretében fogalmaztam meg azokat a konkrét javaslatokat, amelyeket szinte kivétel nélkül a Momentum most sajátjaként hirdet. A változtatás és az eredményesség nem presztízskérdés. Örülök, ha egyfelé húzunk és el tudunk érni valamit a magyar emberek, a magyar vállalkozások érdekében. Együtt. Az viszont, amikor azt állítod, hogy a Momentumon kívül nincs más, aki elég bátor lenne ehhez, az erős" - fogalmaz.

"Kedves András, a propaganda-dömping és az einstand a Fidesz stílusa. Mi gondolkodni, tárgyalni és szövetségeseket szoktunk gyűjteni. Ez vezet el a kormányváltásig. Várom korrigáló hívásodat, üdvözlettel: István" - zárja bejegyzését Ujhelyi. (atv.hu)


 

Kommentek

h i r d e t é s