h i r d e t é s

Halász János szerint a baloldal lopja a konzultációs íveket

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Halász János szerint a baloldal lopja a konzultációs íveket

2020. június 27. - 13:32

 

Schanda Tamás mai sajtótájékoztatója kevés volt, Halász János is megszólalt.

Halász János - Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

"A baloldal újabb szintet lépett a gyalázatos akciókban: már nem csak kamuvideókat gyárt, a nemzeti konzultációs íveket is lopja" - közölte a Fidesz országgyűlési frakciószóvivője szombaton sajtótájékoztatón Debrecenben.

Halász János azt mondta, egy videofelvétel került napvilágra, amelyen az látszik, hogy egy baloldali aktivista kilopkodja a postaládából a nemzeti konzultációs kérdőívet.

Nyilván ez annak a törvénytelen akciónak a része, amit a baloldal hirdetett, meg akarják akadályozni a nemzeti konzultációt, begyűjtik, és ezek szerint ellopkodják az íveket - fejtette ki a politikus.

Halász János szerint "így akarják megint elhallgattatni a magyar embereket, hogy elmondják a véleményüket a bevándorlásról, a járvány elleni védekezésről, Magyarország gazdasági szuverenitásáról, és az unokáinkat is eladósító második Soros-tervről".

Szégyen, amit művelnek, kamuvideókat gyártanak, lopkodnak, és a nemzeti konzultáció támadásával azt is egyértelmű teszik, hogy most sem a magyar emberek oldalán állnak - mondta Halász János Debrecenben. (MTI)


 

Kommentek

h i r d e t é s