fbpx Ha a mezítlábas birkapásztorok uralják a világot | CIVILHETES

h i r d e t é s

Ha a mezítlábas birkapásztorok uralják a világot

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam

Ha a mezítlábas birkapásztorok uralják a világot

2020. július 03. - 18:49

 

Az előző, kritikus hangvételű cikkek után páran szóvá tették (de csak kevesen), hogy az "Umma" emblematikus vezetőit rossz színben tüntetem fel. 

A kijelentés finom és diplomatikus. A helyzet ennél rosszabb. Ők és mások is, akik az emberekre spirituális rabszolgaságot vetnek ki a maguk primitív módján (legyen az bármely vallás, eszme, pártos hozzáállás, érzésekre alapozott hovatartozás manipulációja), mezítlábas birkapásztorokhoz hasonlatosak, akik magas épületek uralják a világot. Ezt nem én mondom, hanem Mohammed (béke reá).
Íme a definíciók és a jövendölés:

Omartól (Allah Áldása Rá):
Mikor Allah Prófétájával ültünk (Béke Reá), egy ember jelent meg vakítóan fehér ruhában, koromfekete hajjal. Nem látszott rajta az út fáradalma és senki sem ismerte őt közülünk. Leült szorosan a Próféta mellé (Béke Reá), térdét az övé felé fordítva így szólt: Ó, Mohamed, mondd, mi az Iszlám?

Allah Prófétája (Béke Reá):
Az Iszlám, ha vallod, nincs más Isten, csak Allah és Mohamed az Ő Prófétája, felállsz imára, fizeted a Zakat adót, böjtölöd a Ramadan hónapot, és elzarándokolsz a Házba (Mekkába), ha van rá módod.
- Igazat szóltál
- Nekünk tetszett a kérdése és az, ahogy helyeselte az arra adott választ
– Mondd, mi az a hit?
- Az, hogy hiszel Allahban, angyalaiban, könyveiben, prófétáiban, az utolsó órában és a sorsban, legyen az jó vagy rossz.
- Igazat szóltál. Mi az az Ihszan (jóravalóság)?
- Az, hogy úgy szolgálod Allahot, mintha látnád, de ha nem látod, akkor is Ő lát.
- Mi az utolsó óra?
- A kérdezett erről nem tud többet, mint a kérdező.
- Mondd el mik eljövetelének (utolsó óra) ismérvei?
- A rabszolganő megszüli úrnőjét, látod a mezítlábast, pucért, fennhéjázót, birkapásztorokat a magas épületekben (egymás közt fellengzősködni).

Majd elment (az idegen). Kisvártatva a Próféta (Béke Reá) így szólt: Tudod-e Omar, ki volt a kérdező?
Így válaszoltam: Allah és az Ő Prófétája annak legjobb tudója. Ez Gábriel volt, mondta. Eljött, hogy megtanítsa nektek hitvallásotokat… (Muslim nyomán)

A fenti Hadisz, azaz Mohamedtől származó intenció a 40 Nawawi Hadiszok egyike, mely a vallásról, hitről, jóravalóságról, utolsó óráról és annak ismérveiről szól. Ezeket a Hadíszokat az Iszlám a Korán utáni legfontosabb előírásainak, meghagyásainak tartja. Teljesség nélkül, csupán az utolsó kérdésre és válaszra térjünk ki. Az utolsó óra, azaz a világ végpusztulásának ismérvei: a rabszolganő megszüli úrnőjét. Azaz a gyermek uralkodik a szülő felett, a fiatal az öreg felett, a tapasztalatlanság, tudatlanság az érettség és tudás felett. Továbbá a mezítlábas, pucér, fennhéjázó birkapásztorok egymást közt fellengzősködnek a magas épületekben. A műveletlen, agymosott, barbár elmék uralkodnak a világ felett… Csodálatos jövendölés…Kezd valóra válni.

Címkék: 

 

h i r d e t é s

Kommentek