h i r d e t é s

Gyurcsány nem nyugszik! Kicsinálja Karácsonyt?

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Gyurcsány nem nyugszik! Kicsinálja Karácsonyt?

2021. június 09. - 06:44

„Miniszterelnökként mit fog csinálni?” – beleállt Karácsonyba a DK-szimpatizáns Facebook-oldal

Karácsony Gergely és Gyurcsány Ferenc - Forrás: Magyar Nemzet

Elmegy korrepetálásra? – tette fel a kérdést a DK-t támogató Europálya nevű Facebook-oldal, amely nem először támadja Dobrev Klára előválasztási riválisát.

Ismét beleállt Karácsony Gergelybe az Europálya nevű, a DK-t és Dobrev Klárát támogató Facebook-oldal. A minap posztoltak róla, hogy a főpolgármester nem volt hajlandó válaszolni a Deutsche Welle riporterének, aki a napokban próbált Karácsony Gergellyel angolul, vagy németül interjút készíteni. A Párbeszéd társelnöke elutasította a felkérést, még úgy is, hogy Bohár Dániel, a Pesti Tv Riportere felajánlotta, tolmácsol neki.

„Elmegy korrepetálásra?” – kérdezte Karácsonyról az Europálya

Az Europálya ezzel kapcsolatban azt írta, Karácsony „nem tudott” válaszolni.Hozzátették: „A baráti sajtó elutazott Magyarországra, hogy részt vegyen a Fudan elleni tüntetésen, és rövid interjút készítsen Karácsony Gergellyel. Ő azonban azt az egyszerű kérdést sem értette angolul, hogy mi volt a tüntetés oka, nem is válaszolt rá.

Nem bántjuk őt, kiváló főpolgármester, de miniszterelnökként, ahol nemzetközi pályán kell majd tárgyalnia, mit fog csinálni? Elmegy korrepetálásra?

Egy kormányfő akkor alkalmas, ha nem egy, hanem több nyelven is ki tudja fejezni magát, van tapasztalata az államigazgatásban, hajlandó kommunikálni az emberekkel. Gergő kiválóan kiegészíthetné például Dobrev Klárát, hiszen Budapest vezetése az egyik legfontosabb feladat.

Együtt, csapatban, összedolgozva egy jobb Magyarországot teremthetünk! Hajrá Gergő Budapesten, hajrá Klára az előválasztáson!” 

Nem először támadják Karácsony Gergelyt

Az Europálya legutóbb még májusban tett közzé egy posztot arról, hogy Dobrev Klára öt nyelven beszél, hozzátéve, hogy „neki biztosan nem fog kelleni tolmács!” egyértelműen utalva arra, hogy  a DK miniszterelnök-jelöltje alkalmasabb az ellenzék közös miniszterelnök-jelölti pozíciójára, mint Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere. (mandiner.hu)


 

Kommentelne? Kattinson ide!

h i r d e t é s