h i r d e t é s

Gyurcsány megelőzi Orbánt

Olvasási idő
kevesebb, mint
1 perc
Eddig olvastam
a- a+

Gyurcsány megelőzi Orbánt

2023. január 29. - 10:20

2023. február 18-án, szombaton tartja meg Orbán Viktor miniszterelnök idei évértékelő beszédét – ezt erősíti meg ismételten az Orbán Viktor miniszterelnök által feltöltött videó. Közösségi oldalán egy trailerrel jelentkezett.

A Várkert Bazárban, február 18-án tartja meg évértékelő beszédét a magyar kormányfő – mondta korábban Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtótitkára.

Az ukrajnai háború, az energiaválság, az infláció és az uniós szankciós politika az utóbbi hónapokban mindig beszédtémát szolgáltatott a kormánypárti politikusoknak, várhatóan ezeket a témaköröket is érinti majd a miniszterelnök, akinek évértékelőjét nagy várakozás övezi.

Most egy újabb videóval jelentkezett Orbán Viktor közösségi oldalán, aki – úgy tűnik – nem akarja, hogy bárki lemaradjon mondanivalójáról.

Kövesse élőben itt, a Facebookon!

– szólította fel követőit a kormányfő.

Gyurcsány Ferenc korábban értékel

A magyar politika legnagyobb ellenzéki pártjának a vezetője csaknem két héttel korábban tart évértékelőt. Gyurcsány Ferenc, a DK pártelnöke a Demokratikus Koalíció XIII. kongresszusán, a Budapest Kongresszusi Központban mondja el 19. évértékelőjét. (Index)


Kommentelne? Kattintson ide!