h i r d e t é s

Gyilkosság történt Csepelen

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Gyilkosság történt Csepelen

2020. augusztus 02. - 10:44

 

Holtan találtak egy férfit Csepelen, a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) halált okozó testi sértés gyanújával nyomoz - közölte a rendőrség vasárnap reggel a honlapján.

Bűnügyi helyszínelők és rendőrök a XXI. kerületi Szatmári utca egyik házánál 2020. augusztus 2-án. Előző nap este érkezett bejelentés a mentőszolgálattól, hogy az épületben holtan találtak egy férfit. A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) halált okozó testi sértés gyanújával nyomoz. - Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

Szombat este érkezett bejelentés a mentőszolgálattól, hogy a XXI. kerületi Szatmári utca egyik házában egy elhunyt férfit találtak.


Rendőrök és bűnügyi helyszínelő a XXI. kerületi Szatmári utca egyik házánál 2020. augusztus 2-án. Előző nap este érkezett bejelentés a mentőszolgálattól, hogy az épületben holtan találtak egy férfit. A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) halált okozó testi sértés gyanújával nyomoz. - Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

A helyszíni szemle során idegenkezűségre utaló jelek merültek fel, ezért a BRFK halált okozó testi sértés gyanújával indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.
A rendőrök az eset tisztázásával kapcsolatban hat embert állítottak elő - tudatta a police.hu.

Frissítés (2020. augusztus 3. 7:18)

Két embert gyanúsítanak

Egy 54 éves nőt és élettársát, egy 33 éves férfit hallgattak ki.

police.hu azt írta, hogy egy 54 éves nőt és élettársát, egy 33 éves férfit hallgattak ki gyanúsítottként. Az életvédelmi nyomozók az adatgyűjtések és kihallgatások eredményeként 10 órán belül azonosították a feltételezett elkövetőket.

A nyomozók az 54 éves T. Piroskát és élettársát, a 33 éves M. Dánielt kihallgatásukat követően őrizetbe vették és előterjesztést tesznek letartóztatásuk indítványozására.


 

Kommentek

h i r d e t é s