fbpx Gratuláltak a Liberálisok MZP-nek | CIVILHETES

h i r d e t é s

Gratuláltak a Liberálisok MZP-nek

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Gratuláltak a Liberálisok MZP-nek

2021. október 18. - 07:59

 

2022-ben együtt váltjuk le az Orbán-kormányt

Bősz Anett és Sermer Ádám - Forrás: Magyar Liberális Párt

"Gratulálunk Márki-Zay Péternek a második fordulóban aratott győzelméhez, és gratulálunk az előválasztás minden résztvevőjének. A magas részvétel erős felhatalmazást jelent ahhoz, hogy 2022-ben együtt, közös miniszterelnök- és képviselőjelöltekkel, valamint közös programmal váltsuk le a Fideszt." - írta közleményében a Magyar Liberális Párt

"Ehhez a győzelemhez mindenkire szükség lesz, aki részt vett az előválasztáson, akár nyert, akár nem, és szükség lesz azokra a civilekre és aktivistákra is, akik segítettek az első országos előválasztás lebonyolításában a sátraknál és az online térben. 

A Magyar Liberális Párt és két továbbjutó jelöltje, Bősz Anett és Sermer Ádám mindent el fog követni annak érdekében, hogy jövő tavasszal is győzelemre segítse az ellenzéket. Az a célunk, hogy együttes erővel állítsuk helyre a magyar demokráciát, közösen vessünk véget a mindent behálózó korrupciónak, és közösen teremtsünk egy szolidáris, békés és együttműködő Magyarországot. Bősz Anett és Sermer Ádám, ha győznek, a Demokratikus Koalíció frakcióját fogják erősíteni a parlamentben, hiszen a DK-val kötött szoros szövetség vezetett Pest megye 1-es és a Borsod-Abaúj-Zemplén megye 7-es körzetében sikerre. 

A rekord részvétel azt mutatja, hogy egyre többen és többen szeretnének változást, egyre többen akarják leváltani az Orbán-kormányt. Az egyesült ellenzéknek pedig végre valódi lehetősége nyílik rá, hogy a többséget képviselve lerakja egy új Magyarország alapjait. Mi pedig ebben a munkában legjobb tudásunk szerint veszünk részt továbbra is."


 

Kommentek

h i r d e t é s