h i r d e t é s

Gilad Gur 5 30 Jeruzsálem

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Gilad Gur 5 30 Jeruzsálem

2020. január 24. - 10:01

 

Áder komornyikos szállodában lakik napi 2800000 forintért Jeruzsálemben!

Áder János köztársasági elnök koszorúz a Holokausztra emlékezve, küzdelem az antiszemitizmus ellen elnevezésű rendezvényen a jeruzsálemi Jad Vasem Intézet és Emlékmúzeumban 2020. január 23-án. Áder János az auschwitz-birkenaui koncentrációs tábor felszabadításának 75. évfordulóján szervezett 5. Nemzetközi Holokauszt Fórumon vett rész a jeruzsálemi Jad Vasem Intézet és Emlékmúzeumban. MTI/Bruzák Noémi

Az elkövetkező hetvenkét órában a világ szeme Jeruzsálemre tekint, mivel a világ 42 elnöke, királya és államfője ide látogat. Az ok, az auschwitzi haláltábor felszabadulásának hetvenötödik évfordulója.

A főváros legelőkelőbb szállodái le vannak foglalva a magas rangú vendégek és kísérői számára. Ha ma éjjel a Dávid király, a Mamila vagy a Dávid erőd szállóban szeretnétek aludni, valószínű hogy nem lesz helyetek.

Mint kiderült, a vendégek tetemes összeget fizetnek a komornyikkal is ellátott lakosztályokért. 

A legtöbbet a Waldorf Astoria elnöki lakosztályáért fizetnek majd. 

Mit gondoltok, Putyin elnök fog ott megszállni? Hát nem. Mint ahogy a Belga, a Holland vagy a Spanyol király sem.

USA alelnöke  sem ott fog megszállni , sőt, Károly herceg sem.

Az egy éjszakára harmincötezer sékelbe (cirka kétmillió nyolcszázezer forint vagy negyven két ezer lej) kerülő lakosztályt egy kis keleteurópai ország elnöke egy bizonyos Áder János úr fogja lakni.

Károly herceg és Putyin megelégszenek huszonhét ezer sékeles lakosztályokkal a Dávid király illetve Dávid erőd szállókban. De feltételezem, hogy ők nem annyira fontos emberek, mint Magyarország elnöke.

A fenti árak az említett luxuslakosztályok teljes ellátásával értendők ami komornyikszolgálatot, magas színtű étkezéseket és még sok minden mást takarnak.

Ha egyikünk "megelégszik" egy alvás plusz reggelis verzióval, a Dávid királyban 16 ezer ötszázat, a Waldorf Astoriában pedig 20 ezer sékelt fog fizetni.

Az adatok forrása: az izrael televízió tizenhármas csatornáján sugárzott "shave kesef im sharon gal" című fogyasztói-gazdasági napi program január húszon egyedikei száma.


 

Kommentek

h i r d e t é s