fbpx Furgon és BMW szabálytalan csatája az M3-ason - VIDEÓ | CIVILHETES

h i r d e t é s

Furgon és BMW szabálytalan csatája az M3-ason - VIDEÓ

Olvasási idő
kevesebb, mint
1 perc
Eddig olvastam

Furgon és BMW szabálytalan csatája az M3-ason - VIDEÓ

2019. november 03. - 06:00

 

Egészen döbbenetes autós videót mutatott be az RTL Klub Híradója, amelyet eredetileg a Bp-i Autósok Facebook-oldalára töltöttek fel. 

A felvételen az látható, hogy az M3-ason haladó kocsisor egyik tagja, egy kisteherautó kihajt jobbra a leállósávba, majd arra félig kilógva halad tovább.

Először nem világos, miért teszi, néhány másodperccel később azonban feltűnik egy fekete személyautó, amely végig a leállósávon halad, ott próbálja előzni a többi járművet. Itt válik egyértelművé a furgonos célja: meg akarja akadályozni ebben.

Sikerül is neki, ezután a két sofőr egymás mögött halad, a személyautóé pedig annyira türelmetlen, hogy cikkcakkban hajt, hátha adódik egy pillanat, amikor meg tudja előzni a furgont. Amikor pedig sikerül elhajtania mellette, egy műanyag palackot vág hozzá.

Köves Szilárd vezetéstechnikai oktató szerint mindkét sofőr szabálytalankodott: a személykocsié azért, mert jobbról, a leállósávról akart előzni, a furgoné pedig azért, mert "leckéztetni" próbálta.

A szakértők szerint – hangzott el a riportban – minden nyolcadik baleset a leállósávokban történik. Olyan helyen, ahol nemhogy száguldozni, haladni sem lenne szabad. (hvg.hu)


 

h i r d e t é s

Kommentek