fbpx Fülkeforradalom, csirkeforradalom | CIVILHETES

h i r d e t é s

Fülkeforradalom, csirkeforradalom

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam

Fülkeforradalom, csirkeforradalom

2021. november 16. - 18:30

 

Választások, multik, klímacsúcs. Mozgalmas napunk volt!

A kép illusztráció! - Forrás: Méltányosság - Blog.hu

Orbán nagy ravaszul úgy módosította a lakcím-bejelentésekről szóló jogszabályt, ezzel a választójogi törvényt, hogy nem kell életvitelszerűen a bejelentett lakcímen tartózkodni!

Eddig se ellenőrizte a kutya se a határ menti falvakba, budapesti billegő kerületekbe százával, ezrével a választást megelőző két hétben bejelentkező ukrán, román, szerb vendégszavazókat (hazai fideszes bérszavazókat), a voksturizmust. A bejelentések lepattantak a Választási Bizottságokról a rendőrségről, Potlról

De most már nem is szabálytalan a fiktív lakcím létesítése. Nem is kifogásolható!

Ezzel világossá vált, hogy Orbán e kiélezettebb helyzetben az eddigieknél is jobban kíván élni ezzel a választást elcsaló lehetőséggel.
A romániai levélszavazásokkal együtt ezzel nagyjából el is dőlt a jövő évi választás kimenetele, jóval azelőtt, hogy megnyitották volna a szavazóhelyiségeket.

Megint olyanok fognak dönteni helyettünk, akik nem itt élnek/adóznak.

Aki a Lajtától nyugatra (és keletre) ezek után is legitimnek tartja, fogadja el a magyarországi parlamenti választásokat és eredményüket, annak lelke rajta!

Más: Csirkeforradalom

Így legyen ötösöm a lottón! Ma hajnalban éppen leadtam a benzinár-mizéria kapcsán a Shell és az OMV (meg a külföldi bankok, az élelmiszer-kiskereskedelmi és egyéb áruházláncok) kiszorítását célzó kormányzati szándékokat feltételező cikkemet (Kutas gyutacs), amikor is, az írást követő lapszemlézésem során belefutottam Lázár János lóügyi főmegbízott, trafikfőnök és képesített vaspálya-villamosítási szakmenedzser handabandázásába.

Lázár néptárs (nem először) azzal állt elő, hogy "Magyarország csak a csirkehús terén szerezte vissza a szuverenitását" és "ki kell szorítani a külföldi áruházláncokat. Magyarországon önellátó, patrióta mezőgazdaságra és kiskereskedelemre van szükség!"
Remek időzítés! Lázár néptárs prompt igazolta is, hogy jó helyen kapisgálok!
Tényleg Észak-Korea!

Más: Bla-bla-bla

Greta Thunberg, akit az ENSZ-klímacsúcsra érkezve a vasútállomáson feldühödött szénbányász- és egyéb környezet-nem-védők meg akartak verni, ennyit mondott a Glasgow-i klímacsúcsról.

Igaza volt. Ennyit ért.
Egy pofont a szarnak! (Nálunk így mondják, kedves Greta!)

Még a szén kitermelésének és felhasználásának 2050-ig kivezetéséről se tudtak megállapodni! Kína és India megvétózta. A lengyelek örülnek, Morrison ausztrál miniszterelnök pedig fellélegzett: a kisujját se mozdítva megúszta a csúfos választási vereséget!
Nem kellett elköteleznie magát, se mellette, se ellene: maradhat a Liberális-Vidék párti koalíció.
Mert beszorult a szénbányák bezárását követelő választói többség és a fenntartásához ragaszkodó koalíciós partner közé. A Vidék Párt nélkül pedig nincs többsége. Most kikaparták neki a gesztenyét.

De, ez a legkisebb baj az egésszel!


 

h i r d e t é s