h i r d e t é s

Feljelentést tesz a volt fideszes polgármester, mert elvették a gúnyolódó rajzát

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

Feljelentést tesz a volt fideszes polgármester, mert elvették a gúnyolódó rajzát

2020. július 03. - 08:39

Bácskai feljelentést tesz, amiért elvették tőle a Baranyit gúnyoló rajzot

A IX. kerületi önkormányzat csütörtöki ülésén a korábbi polgármester, a fideszes Bácskai János - Fotó: Dr. Mátyás Ferenc - Momentum

A IX. kerületi önkormányzat csütörtöki ülésén a korábbi polgármester, a fideszes Bácskai János asztalánál egy lap lógott, amin a kerület ellenzéki polgármesteréről, Baranyi Krisztináról készült gúnyrajz volt látható.


Fotó: Mátyás Ferenc Facebook

Az RTL Klub Híradója beszámolt arról, hogy a momentumos képviselők később eltávolították a képet Bácskai asztaláról, amire a volt polgármester azt mondta, hogy újra és újra kint lesz a gúnyrajz, és egyébként is csak Baranyi Krisztina korábbi szavait idézi. Egyébként meg nem is ő rajzolta.

De amíg a riporter Baranyi Krisztinát próbálta megkérdezni az esetről, Bácskainak még eszébe jutott valami, és odaslattyogott az újságíróhoz, hogy bejelentse: 

FELJELENTÉST TESZ A RAJZ ELVÉTELE MIATT.

Hogy pontosan milyen gyanúval és ki ellen tesz feljelentést, azt még nem tudta megmondani, mert mint mondta, ő maga nem jogász, de bízik benne, hogy mindezt majd a bíróság és a nyomozó hatóság megállapítja. 

A momentumos Mátyás Ferenc a neki kilátásba helyezett feljelentés hírére úgy reagált: "Hajrá!" (444.hu)


Kommentelne? Kattinson ide!

h i r d e t é s

Clicky