fbpx Felborult egy balesethez tartó mentőautó Lajosmizsénél | CIVILHETES

h i r d e t é s

Felborult egy balesethez tartó mentőautó Lajosmizsénél

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Felborult egy balesethez tartó mentőautó Lajosmizsénél

2020. június 08. - 17:38

 

Autóval ütközött, majd felborult egy balesethez tartó mentőautó az 5-ös főúton Lajosmizsénél hétfő délután; két embert kórházba szállítottak - tájékoztatta a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-t.

A kép illusztráció! - Forrás: MTI

A katasztrófavédelem közlése szerint az 5-ös főúton, Lajosmizse és Felsőlajos között először egy úgynevezett utoléréses baleset történt, egy személyautó és egy kisbusz ütközött.

Később, mindössze egy kilométerre a korábbi balesettől a helyszínre tartó, megkülönböztető jelzést használó mentő - eddig tisztázatlan körülmények között - összeütközött egy autóval és felborult.

Horváth Erika rendőrségi szóvivő elmondta: a balesetek helyszíneiről két embert kórházba szállítottak. A rendőrök félpályás útlezárás mellett helyszínelnek. (MTI)

Frissítés (2020. június 8. 18:41)Felborult mentőautó és árokba hajtott személyautó az 5-ös főúton Lajosmizsénél, miután a balesethez tartó, megkülönböztető jelzést használó mentő összeütközött a személygépkocsival 2020. június 8-án. A mentők két embert kórházba vittek. - Fotó: MTI/Donka FerencFelborult mentőautó az 5-ös főúton Lajosmizsénél, miután a balesethez tartó, megkülönböztető jelzést használó mentő személyautóval ütközött össze 2020. június 8-án. A mentők két embert kórházba vittek. - Fotó: MTI/Donka Ferenc


 

h i r d e t é s

Kommentek