h i r d e t é s

Február elsején kinyit egy söröző, betelt a pohár a kormány intézkedéseitől

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Február elsején kinyit egy söröző, betelt a pohár a kormány intézkedéseitől

2021. január 22. - 07:41

 

A csütörtök reggel megjelent Facebook-posztban meg is indokolják döntésüket a nyitással kapcsolatban.

Forrás: Resti Presszó & Söröző / Facebook

Úgy érzik, hogy az Orbán-kormány csak ígérgetett, valódi támogatást ők sem kaptak. A poszt megjelenéséig minden, érvényben lévő korlátozásnak eleget tettek, de betelt náluk a pohár.

"Az érvényben lévő korlátozásoknak eddig eleget tettünk, de mivel semmiféle támogatást nem kaptunk a kormány részéről /az út szélén lettünk hagyva/ az ígéretek ellenére, gondolok itt vállalkozás támogatás, bértámogatás /amit nyújtanak az vicc!!/, így 3 hónap után mi sem kívánjuk tovább támogatni a kormány munkáját, főleg azok után, hogy az semmiféle eredményre nem vezet!"

Azért nyitnak ki, mert semmi erdeményét nem érzik a kormány munkájának, a nyitásal fejezik ki a Covid miatt kialakult intézkedések egyet nem értését és nem buzdítva hanem támogatva a normális élet újból való elindítását!

A vendéglátó egység az életben maradásért február elsején kinyit, tovább várni már nem tudnak. Borda Balázs, a söröző bérlője az Alfahírnek elmondta, a kiírásával nem az volt a célja, hogy nyitásra buzdítsa a vállalkozókat és nem is a politikába akart belefolyni. Mint mondja, nem tudja már megvárni a médiában hol február végére, hol pedig pünkösdre mondott nyitást, hiszen egyetlen vállalkozás sem éli túl a hónapokig tartó bezárást.


 

Kommentek

h i r d e t é s