h i r d e t é s

"Ez a felvétel valódi, és egy TR-3B kísérleti repülő látható rajta" – állítja a Blink 182 korábbi frontembere

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

"Ez a felvétel valódi, és egy TR-3B kísérleti repülő látható rajta" – állítja a Blink 182 korábbi frontembere

2017. november 07. - 09:41

 

Tom DeLonge, aki a Blink 182 együttes frontembere volt, feladta zenészi karrierjét azért, hogy az ufókutatásra fókuszáljon. - írja a rejtelyekszigete.com

Ő beszélt az összeesküvés-elmelétek hívei előtt már néhány éve ismert videóról a The Joe Rogan Experience online rádióműsorban.

A videóról már rögtön felbukkanása után elterjedt, hogy „tréfa”, és CGI alkalmazásával készült átverés. DeLonge azonban most azt állítja, hogy a videó valódi, és tényleg „kiszivárgott”, igaz nem ismeretlen repülő tárgy, hanem a TR-3B kódnevű, titkos amerikai kísérleti repülő eszköz látható rajta.

Az exrocksztár szavainak az ad némi hitelt, hogy a zenekarból való kiválása után megalakította a földönkívüli élet kutatására szakosodott To The Stars Academyt, amely több korábbi bennfentes katonai és kormányzati beosztásban lévő személyt is a tagjai közt tudhat.

A TR-3B az összeesküvéselmélet-hívők szerint az Egyesült Államok kormányának egy titkos „sötét programjának” terméke, egy olyan kémrepülőgép, amely képes az űrbe repülni. A hívők szerint az ilyen repülőgépeket az idegen technológia visszafejtésével készítik olyan szigorúan titkos katonai bázisokon, amilyen az 51-es körzet Nevadában.

DeLonge is annak a meggyőződésének adott hangot, hogy a TR-3B-t a kormányzat készítette, és nem idegen repülő szerkezet. De ő is hisz abban, hogy az USA kormányának sikerült hozzájutnia néhány lezuhant ufóhoz, és ezeket kielemezve és visszafejtve készítenek a fénysebességnél gyorsabb, antigravitációs meghajtású, titkos repülő eszközöket.

 

rejtelyekszigete.com


 

h i r d e t é s