h i r d e t é s

Esztergom önkormányzata ténylegesen semmit nem kezd egy nemes felajánlással

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam
a- a+

Esztergom önkormányzata ténylegesen semmit nem kezd egy nemes felajánlással

2019. augusztus 16. - 11:09

Felajánlással induló kezdeményezés: Szent István kút Esztergom belvárosában ingyenes élővízzel, gyógyhatású ásványvízzel!

Szent József-forrás, Eger | Kép: Szinok Gábor

Kedves Mindannyiunk! Kedves Polgármester Asszony! Kedves városvezetésre és képviseletünkre aspiráló polgártársaink!

Javaslom és kérem Mindannyiuktól a közös összefogást az ingyenes élővízes, gyógyító hatású ásványvízes városi kutunk mielőbbi, heteken belüli, még választások előtti megvalósításához ! Erre a lehetőségünk megvan és a felajánlott félmillió Ft-os anyagi fedezet is elegendő. Tíz méternél rövidebb szakaszon lehet kivezetni a strandról a régi pénztárnál, a gépházból azt a gyógyhatású ásványvizet a közterületen elhelyezendő közkúthoz, ami évek óta a strandon keresztül folyamatosan ömlik a Kis Dunába. Senkitől nem veszünk el semmit, de adunk mindenkinek ingyenes gyógyító hatású ásványvizet!

Köszönöm szépen a kedves hangvételű tájékoztatást Romanek Etelka Polgármester Asszonynak és dr. Orgoványi Andrásnak a "Szent István Kút Esztergom belvárosában - Újabb felajánlással" címmel közzétett nyílt levelemre!

Köszönöm azt is, hogy a 2016-ban tett javaslataimból a 2017-ben a Strandfürdő Fürdő Szálló és környezete terveiben szerepel a Szent István kútból átvezetett víz megjelenítése a nagyparkoló oldalon, sekély tóhatású felülettel, szökőkúttal és akár ivókúttal is. Biztos nagyon szép lesz!

Örülök, ha egy kicsivel is hozzájárulhatok a jó dolgokhoz!

Viszont, az időbeni kitolódás újratervezésre késztet engem is!

Ezért javaslom a kútnak az új helyet, ahol most megvalósítható, heteken belüli átadással! A fizikai kivitelezése 2-3 nap alatt is elvégezhető. A papírmunkát pedig a hatóságok egymás között szintén rövid idő alatt is elvégezhetik, mivel egy közügyről, egy közjóról van szó.

Kérem ezért Mindenkitől, mindannyiunk érdekében az aktivitást és az összefogást! Kitűnő alkalom ez, és egy lehetőség a közjóért kiállni a tenni akaró jelölteknek is. Határozott állásfoglalás, cselekvés szép előgyakorlat lehet választás előtt a leendő győzteseknek.

Hofi azt mondta, ha ő elindul a választáson, megnyeri még Bécset is! Az esztergomi jelöltek, ha ezt a közjót felkarolják, megnyerik még Dorogot is!

"Ha én nem állok ki magamért, akkor ki áll ki értem, ha én csak magamért fáradozok és állok ki, akkor mit érek én, és ha ezeket a dolgokat nem most teszem akkor mikor?" (Hillél)

Esztergom, 2019.07.29.

Fonyódi György


Kommentelne? Kattinson ide!

h i r d e t é s