h i r d e t é s

Esztergom önkormányzata egy UFO-hívő, biztonságpolitikai szakértővel erősíti a város kulturális rendezvényét

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Esztergom önkormányzata egy UFO-hívő, biztonságpolitikai szakértővel erősíti a város kulturális rendezvényét

2019. május 14. - 15:38

 

2,5 millió forinttal támogatja Esztergom Önkormányzta azt a 2019. június 7-10. között megrendezésre kerülő rendezvénysorozatot, amelyet a szervezők így reklámoznak: "Szabadságokat kivenni, pünkösdi mozijegyeket lemondani, mert ezt nem lehet kihagyni !"

Forrás: 444.hu


Részlet abból a határozatból, amelyben az önkormányzat megszavazta ezen rendezvény támogatását.

A cikk aprópáját önmagában nem az adja, hogy az Önkormányzat Idegenforgalmi és Kulturális Bizottsága támogatja egy budapesti székhelyű cég esztergomi rendezvényét, amely a Comedium Corso Utcaszínház és Kortárs Művészeti Fesztivál névre hallgat. Azt már megszoktam, hogy a városvezetés jobban szereti, ha nem esztergomiak szerveznek bármit Esztergomban, de azt nem tudom megérteni, hogy mi a csudát keres egy ex-rendőrből ufológussá avanzsált, Németországban nevetség tárgyává vált, míg Magyarországon a közmédia kedvelt biztonságpolitikai szakértőjévé előlépett Georg Spöttle?

Ez most a rendezvény kulturális vagy szórakoztató részét fogja emelni?

Gerorg Spöttle neve a rendezvény plakátján is felbukkan:


Forrás: Comedium Corso / Facebook

Hogy ez mire jó?

Csak a félelem és rettegés fenntartására, a helyi társadalom további megosztására, a keresztény értékek nyílt- és vállalt arculköpésére!
Továbbá arra, hogy egy kulturális fesztiválon se maradjanak az arra fogékonyak kormányzati agymosás nélkül.

Egészen elképesztő, hogy Magyarország több, mint 1000 éves városában ehhez asszisztál az Önkormányzat és az egyház! Véleményem szerint ez a fajta uszítás, butítás, félelemkeltés, kirekesztés, megbélyegzés, demagógia, földszintes propaganda és embertársaink egymás ellen hangolása olyan messze áll a kereszténységtől, mint a fideszes propaganda a valóságtól.


 

h i r d e t é s