h i r d e t é s

Északkeleten havazhat

Olvasási idő
kevesebb, mint
1 perc
Eddig olvastam

Északkeleten havazhat

2020. november 28. - 05:52

 

Hó vagy havas eső érkezhet az északkeleti tájakra. A hidegben a hó meg is maradhat, de a legtöbb helyen 1-2 cm-nél vastagabb hóréteg nem várható.

Túlnyomóan borult, párás időre van kilátás, csak késő délutántól, estétől kezd el északnyugat, észak felől szakadozni, csökkenni a felhőzet. A szitálás mellett elszórtan, legnagyobb eséllyel az ország északkeleti régiójában fordulhat elő hószállingózás, havazás, átmeneti havas eső, főként délebbre gyenge eső is lehet. Többnyire gyenge vagy mérsékelt marad a légmozgás. A legmagasabb nappali hőmérséklet -1 és +5 fok között várható. Késő estére -2, +2 fok közé csökken a hőmérséklet.

Vasárnap délelőtt vékonyodik, szakadozik a felhőzet, egyre többfelé előbukkan a nap. Számottevő csapadék nem várható.  Délután változóan felhős lesz az ég, legfeljebb északkeleten lehet egy-egy kisebb hózápor. Megélénkül az északnyugati szél. -1, 4 fok között tetőzik a hőmérséklet.

idojaras.hu / met.hu

Időjárással kapcsolatos képeiket és videóikat kérjük, küldjék el az [email protected] címre! Cikkeinkben, galériáinkban bemutatjuk őket.


 

Kommentek

h i r d e t é s