h i r d e t é s

Érdemben nem válaszolt a Suzuki a múlt héten történt kirúgásra

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Érdemben nem válaszolt a Suzuki a múlt héten történt kirúgásra

2019. február 11. - 17:30

 

Lapunk a múlt héten történt kirúgás körülményeire, okaira kérdezett rá, amelyre a Magyar Suzuki személyiségi okokra hivatkozva nem válaszolt.

A Suzuki-gyár Esztergomban - Forrás: youtube

Az autógyár közleményét változatlan formában közöljük.

"A Magyar Suzuki Zrt.-nél évtizedek óta működik Üzemi Tanács. 

A Suzuki a – munkavállalók által megválasztott tagokból álló – Üzemi Tanáccsal egyeztet minden a munkavállalókat érintő kulcskérdésről, beleértve a munkakörülményeket, bérezést, juttatást és a vállalat által támogatott, dolgozói szabadidős tevékenységeket. 

A folyamatos párbeszédben hiszünk, és a tapasztalataink is azt igazolják, hogy a munkavállalók és a munkáltató közti egyeztetéshez az Üzemi Tanács megfelelő fórum. 
Jelenleg folyamatban vannak az egyeztetések az idei béremelésről, csakúgy mint a dolgozók általános elégedettségéhez hozzájáruló juttatási csomag egyéb elemeiről. 

A munkaügyi kérdésekkel kapcsolatos tájékoztatást a személyiségi jogok védelme és vállalatunk etikai normái miatt nem áll módunkban adni, minden munkavállalóval kapcsolatos kérdés kizárólag az érintettekre tartozik. Ezekkel kapcsolatos információkat harmadik félnek semmilyen esetben nem adunk ki, találgatásokat sem kommentálunk. 

A Magyar Suzuki Zrt.-nél stabil létszámú munkaerő állománnyal zajlik a termelés, így biztosított a hazai és európai piacokról érkező megrendelések kiszolgálása."


 

h i r d e t é s