fbpx "Engem is pedofilnak tart?" – kérdezte Szijjártó Pétertől a CNN közismerten meleg riportere | CIVILHETES

h i r d e t é s

"Engem is pedofilnak tart?" – kérdezte Szijjártó Pétertől a CNN közismerten meleg riportere

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

"Engem is pedofilnak tart?" – kérdezte Szijjártó Pétertől a CNN közismerten meleg riportere

2021. szeptember 22. - 10:49

 

A magyar külügyminiszter "Régi ismerős, új vádak" címmel a teljes interjút feltette Facebook-oldalára.

Forrás: Szijjártó Péter Facebook oldala

A homofób törvény egyik példányával a kezében várta Richard Quest a műsorba becsatlakozó Szijjártó Pétert és rögtön idézni is kezdett annak szövegéből – számolt be szerdán a 444 a külgazdasági és külügyminiszter CNN-nek adott interjújáról. Ebben a riporter lényegében összefoglalja, hogy a pedofil bűnelkövetőkről szóló törvényben a homoszexualitás ábárázolása is tiltva van. 

„Miniszter úr, ön ugyanolyan jól tudja, mint én, hogy én meleg vagyok, így rám is vonatkozik ez a törvény. Ön engem pedofilnak tart?” – szegezte a témában Szijjártónak a kérdést Richard Quest.

A fideszes miniszter, aki Facebook-oldalára „Régi ismerős, új vádak” címmel feliratozva is feltette az interjút, azzal érvelt, hogy ugyanannak a törvénynek két külön paragrafusa szól a pedofil bűnelkövetők szigorúbb büntetéséről és a szülők kizárólagos jogáról a gyerekek szexuális nevelésére. A riporter erre föl megjegyezte:

„Akkor sajnálatos, hogy ugyanabban a törvényben találhatóak”

A beszélgetésben Szijjártó Péter a jövő évi választásokról csupán annyit jegyzett meg, hogy azon „a magyar embereknek pusztán az elmúlt évek gazdasági sikereit kell majd figyelembe venniük, amikor döntenek”. Majd a Európai Unióval vívott „szócsatákkal” kapcsolatban leszögezte:

„Nem lesz kompromisszum.”

A beszélegtés végén a riporter azzal köszönt el, hogy ha legközelebb Budapesten jár, férjével együtt meghívnák Szijjártót és feleségét egy vacsorára. (nepszava.hu)


 

h i r d e t é s