h i r d e t é s

Elmarad az idei East Fest fesztivál Mezőtúron

Olvasási idő
kevesebb, mint
1 perc
Eddig olvastam
a- a+

Elmarad az idei East Fest fesztivál Mezőtúron

2023. február 08. - 13:16

A tegnapi nap folyamán adta hírül a fesztivált lebonyolító East Fest Event Kft. közösségi médiájában, hogy az idei, 2023-as fesztivált már nem tudják megrendezni. 

Forrás: East Fest Mezőtúr facebook oldal

Indokként említik, hogy a Covid időszak után a 2022-es eseményt is sietve kellett szervezni, annak érdekében, hogy színvonalas programokat és biztonságos területet tudjanak a nagyérdemű elé tárni.

A pandémia időszaka, valamint az azutáni új kihívások komoly átszervezésre kényszerítették a felelős cég struktúráját, amely változások még mindig nem értek véget, így közleményükben, ahogyan írják:

„Valamikor év elején be kellett látnunk, hogy a fentiek miatt 2023-ban is egy rohamtempójú szervezési munkára kényszerülnénk.”

A jövőre nézve bizakodóan fogalmaznak. Bejelentésükben említik, hogy Mezőtúr város önkormányzata teljes mellszélességgel támogatja a programsorozatot, és a rendezvény helyéül szolgáló terület ebben az évben egy többszázmilliós fejlesztésen is átesik, ahol többek között megújul majd a fürdő nagymedencéje is, amit egyébként az eddigi fesztiválok alatt kedvükre használhattak a bulizók.


Kommentelne? Kattintson ide!