h i r d e t é s

Elkészült Atkár új piaca

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Elkészült Atkár új piaca

2021. január 25. - 10:37

 

Betonozott placcra, budira és 3 fedett lemezasztalra futotta 26 millióból

Az atkári piactér - Forrás: Hadházy Ákos / Facebook

"Újabb csúcs: 26 MILLIÓBÓL EGY 10 NÉGYZETMÉTERES BUDIT, HÁROM LEMEZZEL LEFEDETT ASZTALT ÉS 150 nm LEBETONOZOTT PLACCOT sikerült építeni. EZ NEM VICC, HANEM AZ ATKÁRI "PIACTÉR" :((((

Az csak hab a tortán, hogy az a helyi lakos, aki a képeket küldte, még soha nem látott ott árust, a – ki tudja, mi célt szolgáló kerítés –, mindig zárva van szerinte.

Atkár amúgy annak a Szabó Zsolt fideszes képviselőnek a körzetében van, akinek a milliárdos titkos offshore számlája ügyében nyomozás folyik. A körzetben ugyanúgy bundázták meg a falvak közbeszerzéseit, mint Boldog István választókerületében. " - írja a Hadházy Ákos

Az egyértelmű tények miatt nyomozást is rendeltek el. Az más kérdés, hogy ha nem lesz egyetlen tisztességes és bátor polgármester sem, aki Szabóra valljon, akkor az egyértelmű bizonyítékok ellenére is lehet, hogy csak a belize-i számla miatt állhat bíróság elé. Legalábbis amíg Pintér vezeti a rendőrséget, Polt pedig az ügyészséget.

26 millió nem tűnik jelentős összegnek, de az országban rengeteg kis település van, ahol hasonló disznóságok zajlanak. Ez pedig nem csak amiatt baj, mert a sok "kis" pénzből nagy összeg kerekedik ki, hanem mert a Fidesz nem kis részben a megzsarolt, vagy csak simán cinkos vagy társtettes polgármestereknek köszönheti a hatalmát.


 

Kommentek

h i r d e t é s