h i r d e t é s

Elhunyt Berki Krisztián

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

Elhunyt Berki Krisztián

2022. május 06. - 10:25

Pénteken reggel 41 éves korában meghalt Berki Krisztián, írja a Blikk.

Berki Krisztián - Forrás: nlc.hu

A lap értesüléseit a rendőrség megerősítette.

A cikk szerint pénteken reggel több autóval szállt ki a rendőrség egy budapesti IX. kerületi társasházba és a helyszínre egy mentőautó is érkezett. A házban Berki Krisztián lakott és a szomszédok állítólag már több napja kiabálásokat és veszekedéseket hallottak a focikapusból lett médiasztár lakása körül.

A helyszínen tartózkodik Berki Krisztián felesége, Mazsi, valamint volt felesége, Hódi Pamela és a lánya is.

A környéket lezárták, a lépcsőházba csak azokat engedik be, akiknek oda szól a lakcímük, erről már az Origo ír. Az esettel kapcsolatban a lappal a rendőrség azt közölte, hogy haláleset miatt tartanak szemlét és idegenkezűség nem merült fel. Eszerint nem gyilkosság történt.

Berki Krisztián 1980. július 1-jén született Tatabányán. 2004 és 2005 között volt a Ferencváros labdarúgója, de tétmeccsen nem lépett pályára a klubban. 25 évesen sérülés miatt abbahagyta a profi futballt. 2007-ben lett az FTC vezérigazgatója, 2010 júniusában lemondással távozott.

Később a médiában robbant be a köztudatba. Szerepelt kétszer is az Édes Életben, a Hal a tortánban, A nagy duettben és az Ázsia Expresszben is. Az Éden Hotel és a FEM3 Café műsorvezetője is volt.

2019-ben indult az önkormányzati választáson Budapest főpolgármesteri posztjáért. Mindössze 4047 szavazatot kapott.

Lánya, Berki Natasa Zselyke 2013. október 29-én született. Élettársa és gyermeke édesanyja Hódi Pamela volt, akivel 2018-ban szakadt meg a kapcsolata. 2019-ben feleségül vette Berki Renátát, akitől 2021. novemberében született második leánya, Berki Emma Katerina. (24.hu)


Kommentelne? Kattinson ide!

h i r d e t é s