fbpx Elárulta az Emmi, miért nem volt egy szabad perce sem hónapokig Rácz Zsófiának a PSZ Ifjúsági Tagozatára | CIVILHETES

h i r d e t é s

Elárulta az Emmi, miért nem volt egy szabad perce sem hónapokig Rácz Zsófiának a PSZ Ifjúsági Tagozatára

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Elárulta az Emmi, miért nem volt egy szabad perce sem hónapokig Rácz Zsófiának a PSZ Ifjúsági Tagozatára

2020. június 19. - 11:49

 

Csak időpontokat egyeztetett.

Forrás: Rácz Zsófia/Facebook

Közölték, hogy a március 16-i találkozó a veszélyhelyzet miatt maradt el, az április 21-i időpontot pedig hivatali programváltozás miatt kellett lemondani, de zajlik a találkozó új időpontjának egyeztetése. - írja a nepszava.hu.

Rácz Zsófia fiatalokért felelős helyettes államtitkár 4 hónapon keresztül zsinórban mondta le a találkozóját a Pedagógusok Szakszervezete Országos Ifjúsági Tagozatával

közölte nemrég a szakszervezet a Facebook-oldalán. A tagozat kiemelte, hogy március 16. óta próbálnak meg leszervezni egy 30-60 perces találkozót Rácz Zsófiával, amiben a pedagógushiányról és túlterheltségről, az iskolai agresszióról és a lakhatási helyzetről szerették volna beszélgetni.

Az atv.hu megkérdezte az Emmit, hogy miért maradtak el a találkozók, és mikor kerülhet sor újabb egyeztetésre. A minisztérium közölte: „A március 16-i találkozó a veszélyhelyzet miatt maradt el. Rácz Zsófia helyettes államtitkár asszony a Pedagógusok Szakszervezete Országos Ifjúsági Tagozatának ezért is ajánlotta fel az online egyeztetés lehetőségét. Az április 21-i időpontot egy hivatali programváltozás miatt azonban le kellett mondania. Jelenleg zajlik a találkozó új időpontjának egyeztetése.” 

nepszava.hu


 

Kommentek

h i r d e t é s