h i r d e t é s

Egyre több napsütésre számíthatunk és melegszik az idő

Olvasási idő
kevesebb, mint
1 perc
Eddig olvastam

Egyre több napsütésre számíthatunk és melegszik az idő

2021. március 24. - 05:56

 

A következő napokban jelentős enyhülés várható időjárásunkban.

CIVILHETES olvasói fotó

Keleten, északkeleten sok napsütésre számíthatunk, máshol viszont gyakran erősen megnövekszik a felhőzet, és időnként elszórtan kisebb eső, egy-egy zápor is kialakulhat, kezdetben az északi tájakon havas eső is eshet. Az északias szelet többfelé kísérhetik élénk, nyugaton, északnyugaton erős lökések.
Hajnalban -4 és +4, délután 6 és 12 fok között alakul a hőmérséklet.

Orvosmeteorológia

Front nem lesz felettünk, de az érzékenyek körében fejfájás, migrén, vérnyomás-ingadozás, keringési és ízületi, valamint görcsös panaszok egyaránt előfordulhatnak. Napközben felerősödhetnek a gyulladásos panaszok, tompaság, bágyadtság, dekoncentráltság is jelentkezhet.

Sokfelé még élénk, helyenként erős lesz a szél, ami fokozhatja a fejfájást, ingerlékenységet, nyugtalanságot, alvászavarokat okozhat.

Alacsony lesz a hő- és komfortérzet.

Öltözzünk melegen, rétegesen, még mindig nagy lesz a megfázásveszély, és továbbra is erősítsük immunrendszerünket! Fogyasszunk vitaminban gazdag zöldségeket, gyümölcsöket!

idokep.hu / idojaras.hu / met.hu

Időjárással kapcsolatos képeiket és videóikat kérjük, küldjék el az [email protected] címre! Cikkeinkben, galériáinkban bemutatjuk őket.


 

Kommentek

h i r d e t é s