fbpx Egymilliós öltönyben küzd meg Brüsszellel Orbán | CIVILHETES

h i r d e t é s

Egymilliós öltönyben küzd meg Brüsszellel Orbán

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Egymilliós öltönyben küzd meg Brüsszellel Orbán

2018. október 18. - 08:28

 

A miniszterelnök talán megtakarítani sem tudott annyit, mint amennyibe a furgonjában lógó öltöny kerülhet. - írja a nepszava.hu.

Orbán Viktor lelkesít, mögötte az úri szabóság öltönye. Forrás: nepszava.hu Fotó: Facebook/ Orbán Viktor

Újabb szabadságharcát megvívni indult Brüsszelbe Orbán Viktor, és szokásához híven erről a Facebookon is beszámolt. A miniszterelnök az EU vezetői csúcsértekezletére tart, ahol lelkesítő beszéde szerint jól megvédi majd a magyar kerítést a bevándorláspárti Európai Bizottságtól.

Orbán szavainál azonban érdekesebb a mögötte látható öltöny, amit a Galamb Szabóságtól hoztak el – a nem elhanyagolható részletet a Sztárklikk fedezte fel.

Az úri szabóság luxus kategóriás, egyénre tervezett (bespoke) ruhadarabokat kínál: honlapjukon diszkréten nem említenek összegeket – ez bizonyos társadalmi helyzetben nem is lehet a döntést befolyásoló kérdés – de a HVG korábbi cikke azért képet ad róla, milyen árfekvésben dolgoznak.

A cikk szerint a Galamb Szabóság öltönyei két éve legkevesebb 2500 euróba kerültek, de a 3500 eurós darab is átlagosnak számított náluk - az árak pedig azóta sejthetően emelkedtek.

A két évvel ezelőtti, átlagos öltönyár ma 1,1 millió forintot jelent, vagyis nagyobb összeget, mint amit Orbán Viktor tavaly megtakarítani tudott: 993 ezer forintot.

nepszava.hu


 

Kommentek

h i r d e t é s