h i r d e t é s

Egyetlen párt akar illegális migránsokat befogadni: a Fidesz

Olvasási idő
4perc
Eddig olvastam

Egyetlen párt akar illegális migránsokat befogadni: a Fidesz

2017. július 03. - 06:08

Sőt, ez a párt beengedte még azt a szaúdi milliárdost is, aki a történelem egyik leghírhedtebb terroristáját, Oszama bin Ládent pénzelte. - írja a Gépnarancs

Forrás: index.hu

Hát persze, hiszen ő Orbánékkal ugyancsak üzletelt... A Centrális Erőtér beengedi még az ukrán maffiózókat is, csak éppen az igazi, ellenőrzött, legális menekülteket nem engedi be. Azok közül egyet sem.

Mivel a kormányzati hazugsággyár naponta ömleszti ránk gyűlöletkampánya ordas hazugságait, kénytelen vagyok megismételni néhány igazságot, amit már én is leírtam párszor. Aztán majd arra is kitérek, hogy Orbán kiket enged, sőt, csábít be.

Először is a menekültek nem migránsok, pláne nem illegális migránsok (magyarul illegális bevándorlók). A bevándorló (migráns) ugyanis szabad akaratából kelt útra, többnyire gazdasági okból, a jobb élet reményében. A bevándorló lehet törvényes is, ha szabályosan, némi adminisztratív munkával beengedik, vagy illegális, ha vízum nélkül átkúszik a zöld határon, mint például az én nagyszüleim a Pártiumból, Trianon után.

A menekült viszont kényszerből hagyja el otthonát. A terroristák, a tömeggyilkosságok, népirtások vagy pusztán a háború elől menekül. Menekülni a gyilkosok, a terroristák elől nem törvénytelen. Az európai értékrend és a nemzetközi jog szerint kötelező segíteni őket.

Az, hogy a magyar kormány propaganda kampányaiban összemossa a terrorizmus áldozatait és a terroristákat, rendkívül gusztustalan hazugság. A terroristák persze elrejtőzhetnek a menekültek között is, de ez egyrészt nem jellemző (menekültként utazni macerás), másrészt a terroristák akkor is utaznának, ha nem lenne menekültválság – üzletemberként, turistaként, vagy éppen letelepedési kötvény vásárlójaként. Az európai merényletek elkövetői ráadásul általában nem most jöttek a Közel-Keletről, hanem többnyire itt születtek, itt nőttek fel és például belga állampolgárok.

A terrorizmust egy vallással – az iszlámmal – is hazugság összemosni. Először is a menekültek egy el nem hanyagolható része nem muszlim, hanem keresztény, jazidi vagy egyszerűen világias. De ha másképpen muszlim, mint az Iszlám Állam terroristái, az is elég ok a lemészárlására. A terroristák legtöbb áldozata Szíriában, Irakban és a környéken éppenséggel muszlim. A terroristák egy radikális, őrült szekta hívei.

Miről szól a kormány most újabb fokozatra kapcsolt gyűlöletkampánya? Arról, hogy Brüsszel és persze a háttérből Soros most ránk akarja kényszeríteni a kvótát. Miről is van valójában szó? Arról, hogy 1294 ellenőrzött, legális menekültet kellene ideiglenesen befogadni, az unión belüli teherelosztás részeként. Nem illegális migránsokat, nem nagy tömegeket és pláne nem terroristákat. Erről a kormány hallani sem akar, nem tartja be a szabályokat és azt kockáztatja, hogy az országnak uniós szankciókat kell elviselnie.

Miközben megy az őrjöngés 1294 menekült miatt, Orbán és sleppje ezrével engedi be az országba – és ezzel az Európai Unióba – a gazdag bevándorlókat, akik letelepedési kötvényt tudnak venni. Különösebben nem is ellenőrzik, kik ők. Az a fontos, hogy fizessenek a bizniszben érdekelt, jórészt homályos offshore hátterű cégeknek, amelyek árulják a kötvényeket. Persze, hiszen az így keresett százmilliárdokból bizonyára bőven jut a Fidesz vezérkarának is.

Ne feledkezzünk meg a szaúdi milliárdosról, Ghaith Pharaonról sem, aki még azt is megtehette, hogy a Kedves Vezető otthonának közelében vásároljon egy villát. Sőt, azért kapott vízumot, hogy Orbán Viktorral találkozhasson. A magyar hatóságokat nem zavarta, hogy Pharaont pénzmosás és terrorszervezetek finanszírozása (!) miatt 25 éve körözte az FBI és az Interpol. Még a hírhedt Oszama bin Ládent is pénzelte. Ezért kérdezte azt annak idején egy szocialista képviselő, hogy „bármilyen bűnöző számára belépőjegy Magyarországra, ha a miniszterelnökkel vacsorázik?” Azért az igazság az, hogy nem csak egy vacsiról volt szó. Mert Ghaith Pharaon üzletelt is Orbán környezetével. Mészáros „Stróman” Lőrinccel is találkozott…

Nem csak a letelepedési kötvények jelentenek kiskaput az unióba, hanem a honosítás is. Ukrajnában külön iparággá nőtte ki magát az üzletelés a magyar állampolgársággal, és százával szerezték meg a szabad utazást lehetővé tevő papírokat olyanok is, akik erre egyáltalán nem is voltak jogosultak. Az ukrán maffia állítólag igénybe is vette ezt a szolgáltatást… Monok korábbi polgármestere például csaknem hatszáz ukrán állampolgárnak segített pénzért cserébe kedvezményes eljárásban magyar állampolgárságot szerezni.

Volt persze vízumgyár Moszkvában is, ott Kiss Szilárd irányította a nemzetbiztonsági kockázatot jelentő üzletet. Ezerszámra adtak ki Moszkvában vízumokat olyanoknak, akik aztán többnyire nem is Magyarországon léptek uniós területre. A vízumgyár lelepleződése után az oroszországi vízumkiadást olyan magáncégeknek szervezték ki, amelyekhez a Fidesz-közeli nagyvállalkozók mellett, még a lebukott agrárdiplomatának szintén köze volt. Kiss Szilárdot a lebukása után is megvédte a Párt…

Szóval valójában ki is az, aki gyanús embereket akar betelepíteni illegálisan az országba? Hát nem Soros, hanem bizony Orbán, meg az ezzel jól kereső haverjai.

 

Szerző:   / gepnarancs.hu


 

Kommentelne? Kattinson ide!

h i r d e t é s