h i r d e t é s

Egyetlen fideszes politikust sem hívtak meg az Európai Néppárt konferenciájára

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Egyetlen fideszes politikust sem hívtak meg az Európai Néppárt konferenciájára

2018. június 06. - 19:33

 

Pedig a migráció, a határvédelem és az európai életmód megvédése lesz a téma. - írja a 168ora.hu.

Forrás: 168ora.hu

Június 6. és 8. között Münchenben tart konferenciát az Európai Néppárt, az a pártcsalád, amelynek a Fidesz is tagja a jelen állás szerint.

A téma migráció, a határvédelem és az európai életmód megvédése lesz, azaz csupa olyan probléma, amelyről Orbán Viktor és a Fidesz azt állítja, csak ők tudják a megoldást ezekre a kérdésekre. 

Csakhogy egyetlen fideszes politikus sem lesz ott a fontos rendezvényen

– írja a 444.

Ott lesz viszont Sebastian Kurz osztrák kancellár, akinek Orbánnal ellentétben éppen megfelel a repülőgépen a turistaosztály,  Angela Merkel német kancellár, aki a CEU-botrány és a Stop Sroso-törvény miatt nemrég adott ultimátumot Orbánnak, Andrej Plenkovic horvát kormányfő, Marian-Jean Marinescu román EP-képviselő, Joseph Daul, a Néppárt elnöke, Manfred Weber, a Néppárt európai parlamenti képviselőcsoportjának vezetője, aki szintén keménynen rápírított a minap Orbánra, amiért az demokráciával és a jogállamisággal szórakozik, és Antonio Tajani, az Európai Parlament házelnöke is.

Lesznek tehát előadók a Néppárt román, görög, osztrák, német, spanyol és olasz tagszervezetéből is, ezen kívül a programban szerepel a német püspöki kar vezetője és a BMW vezérigazgatója is.

168ora.hu


 

Kommentek

h i r d e t é s