h i r d e t é s

Egyelőre totál káosz a közösségi közlekedés Esztergomban

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam

Egyelőre totál káosz a közösségi közlekedés Esztergomban

2020. augusztus 22. - 07:26

 

Buszmegállóban szitkozódó emberek, a városban fel-alá közlekedő üres autóbuszok - egyelőre sikertelen az önkormányzat és a volán közös tesztüzeme a héten átadótt új autóbuszpályaudvar kapcsán.

Az új autóbuszpályaudvar átadói 2020. augusztus 18-án

Török Szilvia péntek este nyílt levélben szólította meg a Béke tér- Bánom körzet önkormányzati képviselőjét, Dr. Alberti Pétert.

A menetrendek a többség számára értelmezhetetlenek, ahogy számos buszjárat útvonala is.

Sok cikket írtunk az elmúlt négy évben a tervezett, az épülő, az alakuló és az átadott Intermodális csomópontról és az új buszpályaudvarról.

Most pedig közzétesszük a teljes dokumentációt az Intermodális csomóponttal kapcsolatban, amely egy ideig elérhető volt a városi honlapon is, majd a feledés homályába merült.
Ebből a dokumentációból - amelyre elég sokan hivatkoznak - , amikor kritikát fogalmaznak meg, kellő türelemmel kiolvasható, hogy majdnem úgy működik az új közlekedési csomópont, ahogy annak ideján megtervezték. Az anyagokból többek között kiderül, hogy melyik polgármesterek, mely önkormányzati képviselők voltak felősek egy-egy döntésért, amelyek együttsenen okozták azt, amiről most éppen Török Szilvia írt.
Kiderül az is, hogy milyen tanulmányok, milyen forgalomszámlási adatok, milyen zajmérések történtek a kivitelezés közben.

Ide kattintva töltheti le az IMCS engedélyezési tervet >>

Kapcsolódó cikkek: 

 

Kommentek

h i r d e t é s