h i r d e t é s

Egy változatlanul lelkes, igazi megtévesztő! Soros legnagyobb ellenfele!

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Egy változatlanul lelkes, igazi megtévesztő! Soros legnagyobb ellenfele!

2021. április 12. - 07:35

 

A migráció várható erősödésével együtt visszatér Bakondi György 

Bakondi György miniszterelnöki belbiztonsági főtanácsadó - Forrás: fidesz.hu

A jó idő beálltával és a járványhelyzet javulásával Európa-szerte, köztük a balkáni útvonalon ismételten "fellendülés" várható az illegális migrációban - mondta a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója az M1 aktuális csatorna péntek esti műsorában.

Bakondi György kifejtette: az év első három hónapjában több mint 25,5 ezer illegális migránst és 233 embercsempészt fogtak el Magyarországon, elsősorban a magyar-szerb határon, emellett a magyar-román és magyar-horvát határszakaszokon.

Kiemelte: ez a magas szám - a téli időjárás miatt - szokatlan az első negyedévben. Különösen most, amikor a járványhelyzet miatt számos ország rendelt el szigorító intézkedéseket a határokon, miután belátták, hogy az ellenőrizetlenül érkező emberek tömege közegészségügyi fenyegetést is jelent.

A főtanácsadó szerint az időjárás és a járványhelyzet javulásával ismét erősödhet a migrációs mozgás. Ennek jelei már láthatóak Görögország és Észak-Macedónia határánál - közölte Bakondi György, hozzátéve: másutt, köztük a balkáni útvonalon is aktivitás tapasztalható, a prognózisok szerint pedig további erősödés várható. (MTI) / fidesz.hu


 

Kommentek

h i r d e t é s